Luxusní byty na Smíchově: Lexxus Norton zahájil prodej bytů v Rezidenci Malátova

Lexxus Norton právě spustil prodej 13 luxusních bytů v Praze 5 – Smíchově v ulici Malátova. Tento exkluzivní rezidenční projekt nabízí atraktivní bytové jednotky v reprezentativním domě s podzemním parkováním.  

Rezidence Malátova nabídne svým budoucím obyvatelům mimořádný komfort a moderní styl bydlení v atmosféře historického domu. Nachází se v atraktivní lokalitě s výbornou dopravní obslužností, jen pár minut cesty od Národního divadla či Pražského hradu. Interiérové dispozice v rámci stávajícího domu vycházejí z původního členění a jsou citlivě upraveny tak, aby splňovaly dnešní nároky na kvalitní městské bydlení. „K dispozici zde proto budou luxusní byty 2+kk až 4+kk, včetně vzorového bytu k nahlédnutí. Dvoupodlažní střešní nástavba nabídne také atypicky řešené mezonety. Všechny tyto luxusní byty jsou výhodnou investicí nejen finanční, ale také osobní. Jde o investici do vlastního pohodlí a komfortního bydlení,“ komentuje Denisa Višňovská, partner Lexxus Norton.

Historický dům Rezidence Malátova, pocházející z roku 1888, prochází v současné době kompletní rekonstrukcí, která respektuje jeho původní novobarokní styl. V rámci komplexní přestavby bude obnovena novobarokní uliční fasáda, na níž se střídá štuková výzdoba a režné cihelné zdivo. Tato kombinace je pro danou lokalitu typická. Stávající špaletová okna nahradí dobové repliky, zasklení a těsnící prvky však budou odpovídat současným nárokům. Plánuje se rovněž obnova vstupní haly včetně novobarokního schodiště a restaurování nástěnné malby a dalších prvků.