Prodlužování vlasů v Praze? Pak v kadeřnictví Studio Sonja!

Kadeřnictví Sonja nabízí kvalitní dámské i pánské kadeřnické služby v Praze. Specializujeme se na prodlužování vlasů a zhušťování vlasů. Účes je záležitost stylu každého z nás. Ne všichni však máme od přírody dokonalé husté vlasy podle svých představ. Právě pro Vás je připravena naše nabídka prodlužování vlasů.

Kadeřnictví Sonja nabízí kvalitní dámské i pánské kadeřnické služby v Praze. Specializujeme se na prodlužování vlasů a zhušťování vlasů.

Účes je záležitost stylu každého z nás. Ne všichni však máme od přírody dokonalé husté vlasy podle svých představ. Právě pro Vás je připravena naše nabídka prodlužování vlasů.

Prodlužování vlasů a zhušťování vlasů
Studio Sonja pracuje při prodlužování vlasů výhradně s pravými vlasy evropského původu. Při prodlužování vlasů se totiž evropské vlasy Vašim vlasům dokonale přizpůsobí. Prodloužování vlasů je možné již při délce pěti centimetrů vlastních vlasů.

Princip prodlužování vladů
Principem prodlužování vlasů je přidávání vlasových pramínků mezi prodlužované vlastní vlasy. Spojení je provedeno pomocí tenkého plastu, šetrně s ohledem na Vaše vlastní vlasy a nenápadně pro okolí. Prodloužené vlasy odrůstají díky pevnému spoji s Vašimi vlasy, a tak je nutné během několika měsíců vlasy uvolnit a znovu upevnit.

Díky prodlužování vlasů a zhuštění vlasů od nás tak můžete mít své vlasy delší a hustší, než jste si kdy dokázali představit. Svěřte se opravdovým profesionálům. Kadeřnictví Sonja má v oboru prodlužování vlasů 10 let praxe a stále sledujeme nové trendy a postupy.

Výkup vlasů
V našem kadeřnictví v Praze nabízíme výkup vlasů. Pokud splňujete naše podmínky pro výkup vlasů, můžete využít nabídky výkupu za ostříhání zdarma!

Více informací najdete na www.studiosonja.cz