AAABYTY.CZ - největší obchodní dům s byty

Realitní kancelář AAABYTY.CZ je jedna z kapitálově nejsilnějších realitních kanceláří na trhu v České republice. Základní jmění společnosti překročilo 40 milionů korun. AAA BYTY.CZ patří do skupiny SPGroup, která je majoritním akcionářem s kapitálovým zázemím a majetkem v hodnotě 4,5 mld. Kč. Během roku 2008 disponovala nabídka společnosti AAABYTY.CZ měsíčně v průměru téměr 1500 nově zařazenými nemovitostmi.

Realitní kancelář AAABYTY.CZ je jedna z kapitálově nejsilnějších realitních kanceláří na trhu v České republice. Základní jmění společnosti překročilo 40 milionů korun. AAA BYTY.CZ patří do skupiny SPGroup, která je majoritním akcionářem s kapitálovým zázemím a majetkem v hodnotě 4,5 mld. Kč.

Během roku 2008 disponovala nabídka společnosti AAABYTY.CZ měsíčně v průměru téměr 1500 nově zařazenými nemovitostmi. Objem prodaných nemovitostí překročil měsíčně bezmála půl miliardy korun. Prostřednictvím realitní kanceláře hledalo nemovitost téměř 10 tisíc nových poptávajících měsíčně a internetové stránky společnosti navštíví každý měsíc 76 000 návštěvníků.

Realitní kancelář AAABYTY.CZ disponuje celorepublikovou pobočkovou sítí a naši makléři pokrývají celé území ČR. Společnost se primárně zabývá zprostředkováním prodeje a pronájmu všech typů nemovitostí včetně developerských projektů.

Realitní kancelář AAABYTY.CZ staví služby svým klientům především na osobním a individuálním přístupu ke každému zájemci o účast na realitním trhu. Každý z klientů společnosti má k dispozici kompletní realitní servis ať již v otázkách práva, daní či financování a pojištění.

Proč zvolit AAABYTY.CZ?
10 DŮVODŮ:
1. dlouhodobě působí na českém realitním trhu
2. nabízí služby profesionálních a zkušených makléřů
3. zajistí komplexní realitní služby na míru
4. poskytuje služby na celorepublikové úrovni
5. moderní webové stránky s praktickým uživatelským prostředím a vyhledáváním
6. využívá širokou interní databázi klientů, kteří nabízí a poptávají nemovitost
7. zajistí účinnou propagaci prodávaných nemovitostí
8. rychle zajistí nejvýhodnější financování nemovitosti
9. u svých klientů se vždy snaží o maximální spokojenost
10. nabízí výkup nemovitostí do AAA Realitního fondu

www.aaabyty.cz