Arcon RealTime Render = působivá vizualizace

Máte zákazníka, který přemýšlí o menších změnách v dispozici bytu, plánuje rozsáhlou přestavbu interiéru nebo požaduje kompletní návrh domu? Pak jistě víte, že získat nebo prezentovat zakázku pomohou kvalitní vizualizace.

Arcon RealTime Render, podzimní novinka společnosti SOFTconsult spol.s r.o.,  je kvalitním produktem pro vizualizace a rychlý rendering. Umožní  jednoduchým způsobem vytvořit vizualizaci s  jemnými, vrženými stíny objektu a s odrazy v reálném čase. Chování stínů, materiálů a textur určuje sám uživatel přímo ve vizualizované scéně. Vytvořená vizualizace svými prostorovými efekty zapůsobí na diváka maximálně reálným dojmem.

Využitím možnosti vložení pluginů Photoshopu je možné vytvořit překvapivou scénu s  extravagantní  výtvarnou podobou. Působivost vizualizace lze umocnit vložením stafáže do návrhu  interiéru nebo exteriéru. Jednoduše, pomocí 3 bodů, vložíte reálnou fotografii do návrhu scény a prezentujete například osazení domu v jeho budoucím prostředí  -  v zahradě nebo uliční zástavbě.  

Funkce Real-time vykreslování garantuje velmi efektivní zpracování vizualizace. Kompaktní formáty ArConu totiž umožní  časově rychlé zpracování  scény, bez zbytečného čekání na výsledek. Práce při vytváření vizualizace je interaktivní a změna parametrů se projeví ihned při jejich aplikování na prvky ve scéně. Správce pro fólie, scénu, světla a textury je bezesporu velkou podporou uživateli na jeho cestě k dokonalé vizualizaci.

Výsledky  v Arcon RealTime Renderu překvapí profesionály a svojí snadnou obsluhou potěší začátečníky.

Kompletní informace o  produktu Arcon RealTime Render naleznete na http://www.arcon3d.cz/ .