Právě se nacházíte:

Dodáváme elektřinu a plyn

Společnost Bohemia Energy Entity (BEE) je alternativním dodavatelem elektrické energie a plynu, který umožňuje svým zákazníkům snížit náklady na energie. Obě komodity, elektřinu i plyn, společnost spolehlivě dodává všem typům zákazníků, od domácností až po největší průmyslové podniky.Bohemia Energy byla založena v říjnu roku 2005 na základě zákona č. 458/2000 Sb. o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích, který liberalizoval trh s elektrickou energií.

Společnost Bohemia Energy Entity (BEE) je alternativním dodavatelem elektrické energie a plynu, který umožňuje svým zákazníkům snížit náklady na energie. Obě komodity, elektřinu i plyn, společnost spolehlivě dodává všem typům zákazníků, od domácností až po největší průmyslové podniky.
Bohemia Energy byla založena v říjnu roku 2005 na základě zákona č. 458/2000 Sb. o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích, který liberalizoval trh s elektrickou energií. Od roku 2005 začala BEE dodávat elektřinu pro malé a střední podniky. V roce 2006, kdy byl trh liberalizován i pro domácnosti, začala BEE nabízet elektřinu i těmto koncovým odběratelům. Dodnes je BEE jediným z alternativních dodavatelů elektřiny v ČR, který dodává ve větší míře i domácnostem. Počet jejích zákazníků přesáhl v roce 2010 hranici 100 000.

Co Bohemia Energy nabízí?
Zákazník si může zvolit, zda chce od Bohemia Energy odebírat elektřinu, plyn, nebo oboje. V posledním zmíněném případě pak dostává za obě komodity jen jednu fakturu. Odběratelům elektřiny je Bohemia Energy ve spolupráci s partnerskou společností schopna zajistit i provedení energetické bilance, díky níž je možné zoptimalizovat nastavení různých odběrných míst a díky tomu ještě výrazněji zvýšit potenciál úspor za energie.
Jako bonus svým zákazníkům nabízí společnost také možnost výhodného telefonování. 

Proč přejít k Bohemia Energy?

PROTOŽE JE LEVNĚJŠÍ
Díky nízkým provozním nákladům dodávané Bohemia Energy svým zákazníkům elektřinu za nižší ceny než tradiční dodavatelé elektřiny (ČEZ, E.ON nebo PRE)  a plynu (RWE, E.ON, Pražská plynárenská). Zákazníci BEE ušetří v závislosti na objemech elektřiny a plynu, které odebírají, 5 až 7 % nákladů. A to už se při rostoucích cenách za energie vyplatí.

PROTOŽE TO ZAŘÍDÍ ZA VÁS
Obchodní model Bohemia Energy je postaven na celostátní síti cca 3000 obchodních zástupců a jejich přímém kontaktu se zákazníky. Zákazníci BEE nejsou při přechodu od svých původních dodavatelů elektřiny nebo plynu k BEE zatíženi žádnou administrativou, všechny potřebné kroky vyřizuje BEE.

PROTOŽE VÁM ZJEDNODUŠÍ ŽIVOT
Rozhodnete-li se od Bohemia Energy odebírat elektřinu i plyn, budete za obě komodity dostávat jen jednu fakturu, což dále zpřehlední vaše výdaje za energie. Navíc si prostřednictvím BEE můžete objednat o službu energetické bilance, díky níž zoptimalizujete váš odběrný tarif a získáte další potenciál úspor. Ty mohou u velkých podniků s několika odběrnými místy dosáhnout až stovek tisíc Kč ročně.

Jak nás kontaktovat?
Pokud máte zájem o cenovou kalkulaci nebo o podrobnější informace o společnosti Bohemia Energy a jejích službách, můžete nás kontaktovat jedním z následujících způsobů:

E-MAILEM
Napište nám na adresu poptavka@bohemiaenergy.cz. Pokud uvedete, jakou máte roční spotřebu elektřiny či plynu, distribuční sazbu a kdo je váš stávající dodavatel (tyto údaje najdete na faktuře), spočítáme vám, kolik ušetříte, když přepnete na Bohemia Energy.

TELEFONICKY
Zavolejte na naši zákaznickou linku 840 10 10 10. Než zavoláte, vezměte si k ruce fakturu za elektřinu či plyn, aby vám naši operátoři mohli spočítat případnou úsporu při přechodu k naší společnosti. Zákaznická linka funguje každý všední den od 7:00 do 20:00.

NA WEBU
Navštivte naše internetové stránky www.bohemiaenergy.cz. Kromě informací o naší společnosti a nabídky jednotlivých tarifů tam najdete i jednoduchý formulář, po jehož vyplnění se vám ozveme s nabídkou nejvhodnějšího produktu pro vaši domácnost či firmu.