Právě se nacházíte:

ADK - reprezentační prodejna

Výrobky a služby společnosti ADK pod souhrnným označením manažerské kancelářské a cestovní vybavení umožňují zákazníkům jednoduše, reprezentativně a efektivně plnit manažerské funkce. Hlavním produktem společnosti je Plánovací systém ADK. Společnost ADK je vedoucím výrobcem a distributorem plánovacích systémů v České a Slovenské republice pokrývajícím většinovou část celého trhu a zaujímá dominantní pozici mezi distributory manažerského vybavení.

Výrobky a služby společnosti ADK pod souhrnným označením manažerské kancelářské a cestovní vybavení umožňují zákazníkům jednoduše, reprezentativně a efektivně plnit manažerské funkce. Hlavním produktem společnosti je Plánovací systém ADK.

Společnost ADK je vedoucím výrobcem a distributorem plánovacích systémů v České a Slovenské republice pokrývajícím většinovou část celého trhu a zaujímá dominantní pozici mezi distributory manažerského vybavení.

Společnost ADK spol. s r.o. vznikla v roce 1992.

Je producentem a distributorem osobního manažerského vybavení, doplňků a plánovacích systémů podporujících práci a rozvoj osobnosti člověka.

Je členem Asociace manažerů České republiky a Mezinárodního institutu pro řízení se sídlem v Bernu (IMI, Bern).

Od svého vzniku do roku 1999 působila v rámci skupiny GRADA, původního největšího českého nakladatelství odborné literatury.

Z hlediska kapitálu a finančních zdrojů je dnes ADK silnou, samostatnou a zcela nezávislou společností.

Manažeři společnosti dbali po celou dobu její existence a dále dbají o nejvyšší úroveň KVALITY PRODUKCE včetně její maximální funkčnosti a užitných vlastností z hlediska specifických potřeb manažerů a lidí, kteří systémově ovlivňují své okolí i sami sebe.

Základem obchodní strategie je také STÁLOST PARTNERSKÝCH VZTAHŮ s klienty a dodavateli.

http://www.adk.cz/