Aktiv studio - multifunkční pohybové studio

Zveme vás do nově vybudovaného wellness studia rodinného typu vhodného pro váš aktivní odpočinek i relaxaci. Přáli bychom si, aby se stalo místem, kam se budete rádi vracet a kde budete moci načerpat sílu, abyste se mohli cítit fit a v pohodě.

Zveme vás do nově vybudovaného wellness studia rodinného typu vhodného pro váš aktivní odpočinek i relaxaci. Přáli bychom si, aby se stalo místem, kam se budete rádi vracet a kde budete moci načerpat sílu, abyste se mohli cítit fit a v pohodě. Náš tým vyškolených lektorů pro vás připravil cvičební lekce inspirované nejnovějšími trendy aerobního, posilovacího a relaxačního typu cvičení.

Snažíme se vám vyjít vstříc ve vašich požadavcích na čas a typ cvičení, který je pro vás nejvhodnější. Jsme otevřeni všem, kteří chtějí být aktivní bez ohledu na věk a dosavadní kondici. Zakládáme si na osobním přístupu při cvičebních lekcích (pro max. 10 klientek) a nabízíme možnost následných konzultací. Aktiv studio může být také místem pro sportovní vyžití vašich dětí.

http://www.aktivstudio.cz