ASSO s.r.o., prodejce obkladů a dlažeb

Rodinná firma ASSO s.r.o. vznikla v r. 1993. Původní sídlo společnosti bylo v Karlíně, v Křižíkově ulici. Po povodních, v roce 2002, se přestěhovala do Zlatnické 7, Praha 1 a nyní ji naleznete v Biskupské 8, rovněž na Praze 1. ASSO se specializuje na prodej obkladů a dlažeb od předních výrobců, převážně z Itálie a od r. 2005 je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001.

Rodinná firma ASSO s.r.o. vznikla v r. 1993. Původní sídlo společnosti bylo v Karlíně, v Křižíkově ulici. Po povodních, v roce 2002, se přestěhovala do Zlatnické 7, Praha 1 a nyní ji naleznete v Biskupské 8, rovněž na Praze 1. ASSO se specializuje na prodej obkladů a dlažeb od předních výrobců, převážně z Itálie a od r. 2005 je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001. V průběhu let stále rozšiřuje nabídku a kvalitu služeb. V Galerii ASSO jsou k dispozici nejenom obklady a dlažby, ale také sanita, baterie, koupelnové doplňky, fasádní cihly, dřevěné podlahy a sprchové kouty.

Během roku jsou v prostorách vzorkovny instalovány speciální expozice novinek v oboru stavební keramiky, které jsou představovány na světových veletrzích, např. na veletrhu Cersaie, Bologna. Laická i odborná veřejnost má tedy možnost poznat známé světové výrobce a designéry v tomto oboru. Úzká spolupráce se zkušenými architekty při řešení zakázek v servisním centru zaručuje plnohodnotný servis a pomoc všem klientům.

Velmi dobrá orientace na evropském trhu se stavební keramikou a odborný kolektiv pracovníků společnosti je předpokladem toho, že požadavky zákazníků budou řešeny přesně podle jejich představ a v krátkém časovém termínu.

Společnost ASSO s.r.o. můžete navštívit v době:
PO, ST, PÁ – 9.00 – 17.30
ÚT, ČT – 9.00 – 18.30

http://www.asso.cz