Astrologické poradenství, horoskopy a kurzy

Astrologie je unikátní v tom, že přináší pohled na sebe sama zvenku. Pohled, který směřuje přímo do našeho nitra, tam kde se formuje radost, motivace, seberealizace. Astrologie je tedy skvělým nástrojem sebepoznání a výchozím bodem pro práci na sobě. Je jedinečná v tom, že k základnímu přehledu osobnosti stačí datum, čas, místo narození a jediná konzultace – na rozdíl od klasické psychologie. 

Konzultuji výhradně osobně, písemné rozbory nenabízím. Dialog je vždy přínosnější než monolog. Konzultace držím klientsky orientované, sami se ptáte na to, co Vás zajímá. Ptát se můžete v podstatě na cokoliv, astrologie má odpovědi opravdu na spoustu otázek. Stačí znát datum, místo a přesný čas Vašeho narození. Z konzultace si odnesete nahrávku pro pozdější vyslechnutí. Podle dostupnosti si můžete vybrat kancelář v centru Prahy nebo ve Stodůlkách, se vzdálenými zájemci se spojím po Skypu.

Astrologii nejraději učím. Výukou astrologie předávám studentům nástroj, aby se sebou dál mohli pracovat sami – zkoumali, bádali, poznávali. Prastarou vědu, která se po staletí předávala z učitele na žáka, se snažím podávat moderním způsobem dle mých předchozích zkušeností v byznysu. Kurzy jsou hodně orientované na procvičování, cvičíme jak na známých osobnostech, tak na sobě, takže jsou dva v jednom, astrologické a sebepoznávací.