Právě se nacházíte:

Atraktivní těhotenská móda

Již více než čtrnáct let se věnujeme kráse budoucích maminek. Pod vlastní značkou Tveret navrhujeme a vyrábíme módní těhotenské oblečení pro volný čas, do společnosti i na každý den. Naši firmu jsme pojmenovali podle egyptské bohyně – hrošice, ochránkyně těhotných žen, porodu a mateřství.

Bříško maminky za devět měsíců naroste až o padesát centimetrů a většinou zmohutní i celá postava. Naučili jsme se využívat střihových triků, elasticity látek a optických klamů, abychom mohli vyrábět oblečení, které se těmto změnám dokáže přizpůsobit a ve kterém se budete cítit pohodlně a sebejistě po celou dobu těhotenství.

Vysokou kvalitu a výjimečný vzhled našeho oblečení oceňují také známé osobnosti, které nám od začátku našeho působení věnují svou přízeň. První kolekci málem vykoupila paní Dagmar Patrasová. Ke vzniku sportovní řady nás inspirovala paní Olga Šípková. Oblékali jsme také paní Hanu Heřmánkovou, Báru Nesvadbovou, Kateřinu Brožovou, Kateřinu Neumanovou, Sabinu Laurinovou a paní Adélu Brouskovou-Gondíkovou, Báru Kodetovou, Gabrielu Filipy a Terezu Kostkovou.