Právě se nacházíte:

Bachovy květové esence

Esence Dr. Bacha jsou výtažky z rostlin, které harmonizují a napravují stav naší mysli, abychom se opět cítili vyváženě, zbavili se obav, strachu, úzkosti, stresu, ale také pomáhají navracet víru v život, nalézt svou životní cestu po období frustrace a stagnace, která se občas objeví v životě každého člověka. Pomáhají lidem zvednout se ze dna po prožití životní ztráty i šoku. Pomáhají dostat se z depresí.

Pokud připustíme dnes již známý fakt, že nemoci mají svou duševní příčinu, pomáhají předcházet i závažným onemocněním.
V současné době se Bachovy esence neomezují jen na esence základní, ale i kombinované, tj. již namíchané z jednotlivých esencí základních, konkrétně např. Strach, Sebedůvěra, Konflikt. Pro zvýšení sebevědomí Sebedůvěra, pro problémy s usínáním a pohlavní touhou jsou to Spánek a Libido. Kombinované esence jsou již připraveny i pro problémy seniorů, dospívajících a žen, kterým pomáhají zmírnit období hormonální nerovnováhy.

Kromě těchto kombinovaných produktů se výroba rozšířila a zařadila do výroby kosmetiky a tělových i interiérových parfémů.
Kosmetická řada pečující kosmetiky na bázi Bachových esencí Anti-stres, jak již její název naznačuje, blahodárně působí na pleť, získala ocenění Oscara za kosmetiku pro rok 2011.

První parfémy na světě v souladu s Bachovými květy Présence(s) de Bach-Harmonie pro harmonii sebe sama i svého okolí a Vivacité(s) de Bach-vitalita pro přeměnu vnitřní síly na pozitivní energii.

Bio toaletní vody Radost, Odvaha a Harmonie posilují a harmonizují právě tyto stavy mysli. Interiérové parfémy pomáhají odstranit vnitřní napětí, přemoci strach, obavy, šok, paniku, špatné zprávy, smutek, úzkost před pohovorem nebo lékařským vyšetřením.
Všechny produkty Bachových esencí vám přinášejí okamžitou úlevu a jsou vhodné pro všechny věkové skupiny, děti i v těhotenství i přímo při porodu.

www.ProtiDepresiStrachuaUzkosti.cz