Právě se nacházíte:

Bambusové oblečení

Na náš trh se dostává spousta novinek. Jednou z nich je i oblečení vyrobené z bambusu.

A proč si vybrat právě toto oblečení?

V první řadě pro jeho příznivý dopad na životní prostření. Bambusové háje rostou v oblastech, kde spousta ostatních rostlin není životaschopná. A to díky tomu, že bambus nepotřebuje tolik závlahy jako např. bavlna. Další nespornou výhodou je, že se vykořeňuje a při jeho sběru se pouze seče, takže kořeny zůstávají v zemi a zabraňují erozi, navíc se nemusí chemicky ošetřovat. Udává se že se třemi bavlněnými tričky si kupujete i 0,45 kg umělých hnojiv, pesticidů a jiných chemikálií. Tomuto se s bambusovým oblečením vyhnete.

Další nesporné výhody bambusového oblečení jsou jeho jemnost a antibakteriální vlastnosti, díky kterým je vhodné i pro alergiky a lidi s ekzémy. Také skvěle odvádí pot od pokožky, takže se i po náročném dni budete cítit dobře. A navíc až večer vyrazíte na skleničku s přáteli, tak se nemusíte bát, že toto oblečení nasaje nepříjemné pachy.

Pokud byste rádi toto oblečení vyzkoušet zavítejte na stránky www.bambusova-moda.cz , kde si můžete vybrat z dámského i pánského oblečení.