Právě se nacházíte:

Čerstvý BIOBOX

Výraz „biobox“ se zažil pro označení čerstvého bio ovoce a bio zeleniny většinou i s donáškou až domů, případně na smluvené místo. Obsah bioboxů se mění s ohledem na aktuální sezónu, stejně jako během ní - to aby nabídka byla pestrá a plná rozmanitých chutí.

Výraz „biobox“ se zažil pro označení čerstvého bio ovoce a bio zeleniny většinou i s donáškou až domů, případně na smluvené místo. Obsah bioboxů se mění s ohledem na aktuální sezónu, stejně jako během ní  - to aby nabídka byla pestrá a plná rozmanitých chutí.

Při výběru bioboxu je dobré si uvědomit, zdali chci „bio“ konzumovat spíše jen čerstvé, ať už v podobě ovoce nebo třeba zeleninových salátů, či z takových produktů spíše vařit, případně oboje. Podle osobních potřeb tak padne volba na ovocný, zeleninový nebo míchaný boxík.

Ti, kdo preferují pozitiva čerstvých bioproduktů a dbají na své zdraví též prostřednictvím výběru potravin, jistě ocení dostupnost této služby i v Praze a blízkém okolí.

Prostřednictvím on-line objednávky na www.gastrofresh.cz v sekci gastrofreshBIOBOXY stačí vybrat požadovaný druh a velikost zásilky a místo, kam a kdy chci zaručeně čerstvé zboží doručit.

Za bioboxy se platí až při převzetí, takže je tu jistota, že ovoce a zelenina nejsou zajíc v pytli

www.gastrofresh.cz