Dovolená na míru s CK BLUE SKY TRAVEL

Specialista pro exotiku a některé ostrovy ve Středomoří přistupuje ke každému klientovi s individuální péčí. Lze kombinovat nejen více hotelů, ale i více zemí, určit si den odletu atd. Nadiktujte nám své požadavky a my Vám ušijeme dovolenou na míru! Máte-li speciální požadavky, které by měla splňovat Vaše dovolená, nebo Vám nevyhovuje obvyklá délka zájezdů atd., naše cestovní kancelář Blue Sky Travel je tu pro Vás.

Specialista pro exotiku a některé ostrovy ve Středomoří přistupuje ke každému klientovi s individuální péčí. Lze kombinovat nejen více hotelů, ale i více zemí, určit si den odletu atd. Nadiktujte nám své požadavky a my Vám ušijeme dovolenou na míru!

Máte-li speciální požadavky, které by měla splňovat Vaše dovolená, nebo Vám nevyhovuje obvyklá délka zájezdů atd., naše cestovní kancelář Blue Sky Travel je tu pro Vás. Mají-li ostatní cestovní kanceláře přesně nalinkováno, od kdy do kdy musíte odcestovat, v Blue Sky Travel si naopak určujete Vy termín své dovolené.

Dokonalou relaxaci Vám zajistíme plážovými pobyty. Unikátní jsou také naše poznávací zájezdy, kde se nemusíte strachovat, zda se naplní jejich kapacita a dojde tedy k jejich uskutečnění. Naše poznávací zájezdy koncipujeme individuálně, a to formou cestování s vlastním řidičem/průvodcem v exotičtějších zemích nebo formou fly & drive, kdy Vám zajistíme na místě ubytování a pronájem vozu. Nemusíte se bát ani ceny, je mnohdy výhodnější než u hromadných zájezdů.

Značnou variabilitu našich zájezdů umožňuje využívání pravidelných leteckých linek, které upřednostňujeme kvůli jejich kvalitě, přesnosti a pohodlnosti před chartery. Hotely do naší nabídky vybíráme většinou osobně přímo na místě. Poskytujeme celoroční slevy za včasný nákup až 10 %, záleží na tom, jak dlouho před odletem si zakoupíte svůj zájezd.

Rádi Vám zašleme naše katalogy. Daleké cesty obsahují pobyty v Asii (Emiráty, Omán, Srí Lanka, Maledivy, Indie, Indonésie, Thajsko, Malajsie, Vietnam) a Indickém oceánu (Mauricius, Réunion, Seychely). Katalog pro letní sezonu Cesty Středomořím zahrnuje možnosti dovolené na Kypru, Krétě a Maltě. Zajišťujeme taktéž letecké víkendy po Evropě nebo letenky do celého světa, přičemž v ČR, SR a popř. i Polsku působíme taktéž jako generální obchodní zástupce renomovaných leteckých společností z celého světa (Air Mauritius, Air Astana, Egypt Air, Croatia Airlines, Jet Airways Jet Lite, Kuwait Airways a Royal Brunei).

Naše cestovní kancelář Blue Sky Travel s.r.o. oslavila v roce 2009 jubilejní desátý rok své existence. Máme řádně uzavřenou smlouvu o povinném smluvním pojištění pro případ úpadku podle ust. § 6 a násl. zákona č. 159/1999 Sb.

KONTAKTY
ČR – Na Perštýně 1, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 220 210, e-mail: sales@blueskytravel.cz
SR - Rajská 15, 811 08 Bratislava, tel.: +421 252 622 375, e-mail: info@blueskytravel.sk
www.blueskytravel.eu s možností on-line rezervací