Právě se nacházíte:

Elephant Orchestra

Elephant Orchestra je dynamická a rychle rostoucí internetová společnost se sídlem v Praze, České Republice. Naše klíčové aktivity jsou Direct Navigation a Lead Generation. Naše podnikání v oblasti Direct Navigation umožňuje internetovým uživatelům vyhledávání a nalézání relevantních výsledků na našich vstupních stránkách přes adresní řádek bez použití vyhledávače.

Elephant Orchestra je dynamická a rychle rostoucí internetová společnost se sídlem v Praze, České Republice. Naše klíčové aktivity jsou Direct Navigation a Lead Generation.

Naše podnikání v oblasti Direct Navigation umožňuje internetovým uživatelům vyhledávání a nalézání relevantních výsledků na našich vstupních stránkách přes adresní řádek bez použití vyhledávače. Specializujeme se na zobrazování relevantní reklamy na webových stránkách z našeho portfolia čítajícího tisíce světových internetových stránek, ze kterého profitují jak uživatelé, tak inzerenti.

Naše podnikání v Lead Generation, soustředěné především v České Republice, se specializuje na poskytování vysoce motivovaných a cílených zákazníků (= Leadů) pro naše partnery v oblasti spotřebitelského financování, a současně pomáhá potenciálním klientům najít vhodnou hypotéku či spotřebitelský úvěr od renomovaných poskytovatelů úvěrů prostřednictvím našich internetových portálů. Jsme vysoce specializovaní na přivádění cílených a motivovaných zákazníků do několika odvětví.

http://www.elephant-orchestra.com