ERA - STAR, stěhování, malování a úklid

Hlavními činnostmi firmy ERA – STAR s.r.o. jsou úklid, malování a stěhování v Praze a jejím okolí. Dále nabízíme kompletní interiérové práce pro budovy, kanceláře a domácnosti. Kromě stěhování, malování a úklidu Vám můžeme nabídnout ještě vyklízení, montování nábytku či pronájem nákladního automobilu pro stěhování.

Hlavními činnostmi firmy ERA – STAR s.r.o. jsou úklid, malování a stěhování v Praze a jejím okolí.
Dále nabízíme kompletní interiérové práce pro budovy, kanceláře a domácnosti. Kromě stěhování, malování a úklidu Vám můžeme nabídnout ještě vyklízení, montování nábytku či pronájem nákladního automobilu pro stěhování.

Firma ERA – STAR s.r.o. sídlí v centru Prahy a disponuje vlastními skladovými prostory.

Stěhování
Jednou z hlavních činností naší společnosti je stěhování. Praha je sice naší nejdůležitější lokalitou, ale zajistíme stěhování i v okolí Prahy a ve Středočeském kraji.

Malování
Provádíme malířské práce různých rozsahů. Zajistíme malování bytů, pokojů, ale i malování hal, kanceláří, škol a dalších objektů.

Úklid
Komu by se chtělo uklízet? Nechte to na nás. Úklidové práce jsou pro nás hračkou. Provádíme úklid domácností, úklid po malířích, mytí oken, čištění koberců a další činnosti s úklidem související.

http://www.stehovani-malovani.cz