FCR nabízí personální poradenství

First Czech Recruitment, s.r.o.je jednou z předních českých společností působící v oblasti personálního poradenství. Svoji činnost zahájila v dubnu 1992 a pokrývá jak Českou tak i Slovenskou republiku. Má dlouholetou profesní zkušenost v oblasti spolupráce s renomovanýmí zahraničními a mezinárodními společnostmi, s jejich nároky a požadavky.

First Czech Recruitment, s.r.o.je jednou z předních českých společností působící v oblasti personálního poradenství. Svoji činnost zahájila v dubnu 1992 a pokrývá jak Českou, tak i Slovenskou republiku. Má dlouholetou profesní zkušenost v oblasti spolupráce s renomovanýmí zahraničními a mezinárodními společnostmi, s jejich nároky a požadavky.

FCR poskytuje služby hlavně klientům vyžadujícím jazykově kvalifikované pracovníky na pozice manažerů, odborníků a administrativy v oblastech:
- financí a bankovnictví
- průmyslu, obchodu a marketingu
- informačních technologiích.

FCR zajišťuje pracovníky pro stálý i dočasný pracovní poměr. Prostřednictvím svě dceřinné společnosti poskytuje svým klientům tzv. outsourcingové služby v oblastech:
- administrativy
- počítačových operátorů
- obchodních reprezentantů.

Kandidáty výbíráme na základě pohovorů a výběrových řízení z vlastní databáze, z inzerce a prostřednictvím přímého průzkumu. 

FCR pracuje na základě dosažení úspěšného výsledku u klienta a poskytuje garance.

FCR poskytuje klientovi při výběru pracovníka – úsporu času a nákladů, možnost výběru z kvalifikovaných kandidátů, konzultaci týkající se odměňování, rychlost a flexibilitu, spolehlivost, záruky, dlouhodobou spolupráci..