Právě se nacházíte:

Hotel Jalta Prague

Hotel Jalta na Václavském náměstí v Praze nabízí stylové ubytování špičkové kvality, v němž se snoubí moderní design interiérů, čtyřhvězdičkový luxus a světová kuchyně. Všechny tyto přednosti společně vytvářejí okouzlující a zároveň klidné prostředí. Hotel Jalta je správnou volbou pro hosty, kteří touží po něčem odlišném – boutique hotelu s exkluzivní polohou.

Hotel Jalta na Václavském náměstí v Praze nabízí stylové ubytování špičkové kvality, v němž se snoubí moderní design interiérů, čtyřhvězdičkový luxus a světová kuchyně. Všechny tyto přednosti společně vytvářejí okouzlující a zároveň klidné prostředí.

Hotel Jalta je správnou volbou pro hosty, kteří touží po něčem odlišném – boutique hotelu s exkluzivní polohou. Hotel Jalta poskytuje služby a zařízení, které většinou naleznete pouze v úzké nabídce na samotné špičce trhu. Mezi ně patří 94 nádherných pokojů s designovým interiérem, konferenční centrum a společenský sál, slavná restaurace Como Mediterranean Restaurant & Café v přízemí hotelu a hotelové kasíno.

Zkrátka všechno, co náročný cestovatel hledá.

http://www.hoteljalta.com