Každému psovi kost, každému dítěti Minor!

Hlavní diváckou adresou divadla Minor je celá RODINA, kterou je třeba hýčkat a překvapovat, a to jak děti, tak i rodiče a prarodiče. Proto Minor nabízí širokou škálu žánrů a titulů – klasickou pohádku, původní muzikál, loutkohru, inscenovaný komiks, dětskou tančírnu...

Hlavní diváckou adresou divadla Minor je celá RODINA, kterou je třeba hýčkat a překvapovat, a to jak děti, tak i rodiče a prarodiče. Proto Minor nabízí širokou škálu žánrů a titulů – klasickou pohádku, původní muzikál, loutkohru, inscenovaný komiks, dětskou tančírnu, výtvarné a pohybové divadlo, divadelní koncert, dokumentární divadlo a nově dokonce i inscenovanou encyklopedii!

Společným jmenovatelem všech inscenací je především originální výtvarná a hudební složka. Cílem všech tvůrců je vytvořit strhující podívanou přinášející zážitek. Zároveň se Minor snaží o reflexi současného dění ve společnosti formou lehkou, hravou a poetickou.

Divadlo Minor hraje kromě víkendu také ve čtvrtek a v pátek od 18 hodin, což je dobrá zpráva pro všechny víkendové výletníky. V letních měsících hrajeme také na nádvoří Novoměstské radnice či na divadelních festivalech.

Sledujte www.minor.cz

A těšíme se na Vás!

Divadlo Minor, scéna hl. Města Prahy,  Vodičkova 6, Praha 1, 110 00. Kontakt je pokladna@minor.cz, nebo tel. 222 231 351.