Právě se nacházíte:

Krejčovství Emanuel Andrej

Historie rodinného zakázkového krejčovství Emanuel Andrej sahá až do roku 1848. Po určité odmlce v dobách totality bylo v roce 1987 opět otevřeno, jako jedno z prvních soukromých krejčovství v tehdejšim Československu. Ke své práci využíváme bohatých zkušenosti zejména z dlouholeté praxe z pražského krejčovského salonu Diplomat.

V současné době se naše krejčovství rozrostlo a najit nás můžete po celé Praze. Nabízíme pánské a dámské společenské oděvy, košile a halenky na míru, ale také historické uniformy a svatební šaty. Šijeme z nejkvalitnějších materiálů od světových značek Dormeuil, Bateman Ogden a Guabello a dále z oděvních usní a kožešin. Při šití oděvů využíváme vlastních módních návrhů. V současnosti spolupracujeme s pražskými divadly a s mnoha předními českými i zahraničními společnostmi. Podle hesla "Ať je hezky nebo leje oblékám se u Andreje" jsme schopni obléci vás od hlavy až k patě.

Našim prvořadým cílem je uspokojovat potřeby zákazníků po celé České Republice. Naši prioritou je poskytovat Evropskou kvalitu za českou cenu.

http://www.krejcovstviandrej.cz