Právě se nacházíte:

Lovení a příroda patří k sobě

Lovení a příroda patří k sobě. Aby byl lov opravdu úspěšný, tak potřebujete kvalitní doplňky. 

Mimo pohodlného a dostatečně teplého oblečení se jedná i o batohy, nože, optiku, hole a další. Před realizací samotného lovu je potřeba provést přípravu.

V první řadě se zaměřte na oblečení. Ne vždy přesně víte, jak dlouho budete venku a už vůbec neodhadnete rozmary počasí. Připraveni musíte být na všechno. Pomoci by vám mělo funkční outdoor oblečení a obuv. Jen tak budou vaše nohy v suchu a i zbytek těla bude dýchat (správné oblečení umožní odpařování potu) a pokud jste na lovu, chcete samozřejmě zůstat co nejvíce nepozorováni a nemáte zájem být slyšeni.

Dobrou variantou je materiál MT050®. Americká firma Cabela’s nabízí široké spektrum zboží z tohoto materiálu. Zmíníme například špičkovou bundu Whitetail Extreme™ Scent-Lok®.

Lovecké doplňky musíte mít vždy po ruce. Dobrým pomocníkem je opasek s úchyty a velký batoh. Lovecké potřeby můžete ukrýt do pouzder a připevnit k tělu. V mnoha případech rozhoduje právě rychlost. Nenechte se zaskočit a buďte vždy připraveni. Využití kapes outdoorového loveckého oblečení by mělo být samozřejmostí.

Nejlepší možností, kde sehnat kvalitní lovecké potřeby (outdoor oblečení, obuv, nože, optiku, batohy a další), je internet. Navštivte například www.hfoshop.cz a vyberte si z široké nabídky zboží. Navíc pokud máte nějaké oblíbené výrobky Cabelasu a nejsou v nabídce e-shopu, zboží v HFOshopu.cz individuálně naceníme a následně je pro Vás dovezeme.

HFOshop.cz je exkluzivním dovozcem zboží Americké firmy Cabela’s. Na internetu nakoupíte levněji (neplatíte prodavače…) a bez starostí (z vašeho domova). Navíc pokud se vám zboží nebude líbit, tak ho můžete do 14 dnů vrátit.