MEGAPIXEL otevřel nový fotoobchod v Praze s nejširším výběrem zboží v ČR

V úterý 1.června byla otevřena nová prodejna Megapixelu s nejširším výběrem zboží v České republice. Slavnostního otevření se zúčastnil kromě obchodních partnerů a zájemců o fototechniku také Ondřej Neff, který se ujal symbolického přestřihnutí pásky a následně se s přítomnými podělil o zážitky z fotoexpedice po Utahu.

V úterý 1.června byla otevřena nová prodejna Megapixelu s nejširším výběrem zboží v České republice. Slavnostního otevření se zúčastnil kromě obchodních partnerů a zájemců o fototechniku také Ondřej Neff, který se ujal symbolického přestřihnutí pásky a následně se s přítomnými podělil o zážitky z fotoexpedice po Utahu.

Nová prodejna se nachází v těsné blízkosti centra, ve Spálené ulici 23 (150 m od metra Národní třída směrem na Karlovo náměstí). Nabízí fotografické vybavení pro všechny skupiny zájemců o fotografování. Skladem je více než 200 druhů fotoaparátů, přes 100 různých objektivů a velký výběr videokamer a příslušenství. To vše za internetové ceny! „Prodáváme digitální fotoaparáty od 1 890 do 180 000 Kč. Podobně široká je i nabídka objektivů, která nezahrnuje jen tradiční značky Nikon, Canon, Tamron nebo Sigma,“ říká vedoucí nové prodejny Pavel Pazlar. Odborný personál prodejny Vám zboží předvede a odborně poradí s výběrem dle Vašich požadavků.

Zároveň je možné v prodejně využít širokou nabídku poskytovaných služeb – například tisk fotografií, půjčovnu fototechniky, fotografické kurzy nebo odborné úpravy a retušování fotek.

Při příležitosti otevírání nové prodejny připravil Megapixel speciální akci. Prvních 100 zákazníků, kteří si v nové prodejně ve Spálené nakoupí zboží v minimální hodnotě 9 990 Kč, získá jako dárek DVD přehrávač Panasonic v hodnotě 1 390 Kč.

Do konce června navíc k zakoupené digitální zrcadlovce či kompaktnímu fotoaparátu s výměnným objektivem dostanete fotografický kurz zdarma!

http://www.megapixel.cz