Právě se nacházíte:

MH Sexshop – latex, fetish, bdsm

MH Sexshop je internetový obchod založený v roce 2004. Ačkoliv se jedná na první pohled o klasický sexshop, kterých je na internetu spousty, MH Sexshop se přece jen trochu liší. Od začátku bylo cílem nabízet spíše netradiční sortiment, který se jinde sežene buďto v malém množství nebo vůbec.

Co je tedy hlavním artiklem tohoto obchůdku?

Jedná se především o latexové, kožené a lakové oblečení, prádlo a pomůcky, veškerá výbava pro S/M, bondage, jako jsou pouta, biče, roubíky, dále elektrosex, latexové povlečení apod. Možná si řeknete, že na tom není nic neobvyklého a nabízí to každý jiný sexshop, ale ...

Částečně máte možná pravdu, ovšem vězte, že většina obchodů nabízí tyto záležitosti jen okrajově, protože je to také okrajový sortiment jejich dodavatelů a většinou vám při nákupu také moc neporadí. Jednou z nejčastějších chyb těchto prodejců je neznalost materiálů, konkrétně latex, lak a PVC. Jedná se o naprosto odlišné materiály a zrovna v tomto oboru na nich velmi záleží. Ve spoustě e-shopů vidíte, jak mají tyto věci pomíchané a to je hlavní důkaz, že neví, co vlastně prodávají. Je to jako kdyby obchod s koženým zbožím mezi koženými kalhotami nabízel manžestráky nebo tesilky.
V případě MH Sexshopu je to zcela opačně. BDSM, fetish a bondage jsou zde na prvním místě a pokud si při výběru nejste něčím jistí, ochotně vám poradí a objasní případné nejasnosti. Důkazem profesionality je opakovaná spolupráce a sponzoring několika českých Fetish Party, a to téměř od samého začátku působení na českém trhu.

Těm, kteří stále váhají, zda svůj šatník rozšířit o nějaký ten latexový kousek nebo těm, co by v sexu rádi vyzkoušeli něco bizarního, vřele doporučujeme.

www.mhsexshop.com
http://www.facebook.com/mh.obchod