Právě se nacházíte:

Milujete módní přehlídky?

Módní přehlídka plná francouzské originality & boutique Dreams s.r.o. se předvede v barvách letní Francie. Milujete francouzskou módu, šmrnc a extravaganci? Ani v tomto roce si módní boutique Dreams s.r.o. nenechá tajemství francouzské módy pro sebe. Dne 10. června 2010 Vám ve Studiu Wella v Salvátorské ulici představí jarní a letní kolekci pařížské módy značek Astuces, 2026 a Zone Bleue.

Módní přehlídka plná francouzské originality & boutique Dreams s.r.o. se předvede v barvách letní Francie.

Milujete francouzskou módu, šmrnc a extravaganci? Ani v tomto roce si módní boutique Dreams s.r.o. nenechá tajemství francouzské módy pro sebe. Dne 10. června 2010 Vám ve Studiu Wella v Salvátorské ulici představí jarní a letní kolekci pařížské módy značek Astuces, 2026 a Zone Bleue. Stejně jako v loňském roce zaštiťuje módní přehlídku modelingová agentura Milady Karasové – Czechoslovak models a nově ji uvede populární moderátorka Kateřina Dušková. O účesy a dokonalý make-up krásných dam, mezi kterými najdeme i loňskou vítězku MISS ČR Anetu Vignerovou, se postará tým Šárky Hrubé z Eurosalonu Hair Club Poděbrady. Se Šárkou Hrubou spolupracuje Eva Beránková od první přehlídky, která se konala v roce 1998. Nejedná se jen o spolupráci na módních show, ale především o vytváření image zákaznic, která by měla korespondovat s jednotlivými modely. Na své si přijdou ženy, které sledují trendy z módního prostředí a kladou důraz na vysoký životní standart.

„Po úspěšné módní přehlídce, kterou jsme pořádali v minulém roce v Jungmannově ulici u příležitosti oslav našich 11 narozenin, jsme se rozhodli uspořádat další. Našim novým i stávajícím zákaznicím chceme představit letošní trendy pro jarní a letní období, kterými jsou pestré barvy v jakýchkoliv kombinacích. Paříž doslova hraje a září všemi barvami. V České republice se, dle mého názoru, mylně uvádí, že jaro a léto bude černobílé  popřípadě, šedé. Ano, tyto barvy jsou sice stálice a měly by mít své zastoupení v šatníku každé ženy, ale ta by oblečení měla kombinovat především s barvou modrou, zelenou a růžovou. To se netýká jen oblečení, ale také módních doplňků jako jsou tašky, boty, šálky a bižuterie. Barevné modely, které předvedeme, jsou lehce kombinovatelé s džínovinou,“ dodává Eva Beránková.

Na módní přehlídce boutiqu Dreams s.r.o. se představí značky Astuces, 2026 a Zone Bleue. Astuces, v překladu chytrý, bystrý, mazaný, je boutiqu Dreams stálým a oblíbeným partnerem se sídlem v centru Paříže. Jeho doménou jsou jednoduché modely, které jsou  pro ženy především pohodlné, kvalitní a kreativní.

Další značkou, kterou Dreams s.r.o. nabízí, je 2026 neboli Deux mille vingt six. Dreams s.r.o. přiváží do České republiky, prostřednictvím této značky a její kolekce Jaro 2010, ty nejnovější francouzské trendy. Značka 2026 přináší do světa módního průmyslu velice extravagantní modely, které jsou dořešené do posledního detailu.

Třetí značka v pořadí – Zone Bleue – je novinkou v sortimentu boutiqu Dreams pouze částečně.  Boutique ji dovážel do České republiky v počátcích svého působení. Jedná se o ucelené kolekce šatů, kabátků, sak a sukní pospojovaných vždy jedním stejným prvkem, ať už se jedná o vzor proužku či nařasení. V barvách převažuje klasika – černá, bílá a béžová.

Módy znalí vědí, že módní přehlídka není jen o hezkém oblečení a krásných ženách. Vše musí „ladit“ do posledního detailu. Proto je věnována velká pozornost také doplňkům jako jsou boty a kabelky. Ty boutique Dreams přiváží pro změnu z Itálie. Je známo, že italské boty jsou jedny z nejkvalitnějších na světě a málo které se jim vyrovnají, i co se atraktivního vzhledu týče. Značky bot, které na přehlídce uvidíte jsou G F Z, Bluzi a Spazio Moda.  Všechny tyto společnosti se dlouhodobě specializují na výrobu obuvi, koženého zboží a bižuterii. G F Z je v obchodě úplnou novinkou. Tu si Dreams zvolil díky širokému výběru všech modelů. Jedná se o klasickou i sportovní obuv podle posledních trendů.

Výrobce bot a dalšího doplňkového zboží – Bluzi, je v boutiqu u zákaznic velmi oblíbený. Proto Eva Beránková přiváží do Čech všechny nové kolekce této značky. A v neposlední řadě Spazio Moda, nejdůležitější výrobce na italském trhu, který v tomto roce ohromil své příznivce, tedy hlavně moderní ženy, svou extravagancí a originalitou. Letos to jsou letní druhy kozaček ušitých z jeansů značky Levis nebo z hadí kůže.

Nechte se tedy vnést do pařížského světa módy a extravagance. My Vám můžeme popřát jen příjemnou podívanou dne 10. června 2010 od 19 hodin.

Pro více informací kontaktujte:
Crest Communications:  Kateřina Řeháková, e-mail: katerina.rehakova@crestcom.cz, telefon: +420 222 927 114, GSM: +420 731 613 603,
Martina Pšeničková, e-mail: martina.psenickova@crestcom.cz, telefon: +420 222 927 106, GSM: +420 731 313 601