Nabízíme velkoobchodní i maloobchodní prodej a montáže vybavení koupelen

Firma KREINER, spol. s r.o., velkoobchod-maloobchod se sortimentem zboží voda-topení-železářské zboží, byla založena v Plzni 21.11.1991 jako dceřinná společnost zavedené německé firmy Georg Kreiner GmbH&Co.KG sídlící v příhraničním městě Weiden v Německu. Ta byla založena v roce 1892 jen jako malá prodejna na weidenském náměstí, která v průběhu let rozšířila svojí činnost i na velkoobchodní aktivity.

Firma KREINER, spol. s r.o., velkoobchod-maloobchod se sortimentem zboží voda-topení-železářské zboží, byla založena v Plzni 21.11.1991 jako dceřinná společnost zavedené německé firmy Georg Kreiner GmbH&Co.KG sídlící v příhraničním městě Weiden v Německu. Ta byla založena v roce 1892 jen jako malá prodejna na weidenském náměstí, která v průběhu let rozšířila svojí činnost i na velkoobchodní aktivity. Po zakoupení pozemků na okraji města Weiden byl zde v roce 1959 vybudován rozsáhlý prodejní areál. V následujících letech bylo postaveno několik dalších velkoobchodních hal se stále modernější a výkonnější obslužní  technikou.

Plzeňská společnost KREINER, spol. s r.o. je zcela samostatně pracující firmou. Svoji aktivitu zahájila zakoupením zchátralé prodejny v Tylově ulici 49 v Plzni a její důkladnou rekonstrukcí. V roce 1992 začala firma vyvíjet vlastní obchodní činnost, kdy měla přibližně 10 zaměstnanců a kdy si začala získávat první stálé zákazníky.  V průběhu dalších let se obchodní obrat firmy progresivně zvyšoval, prostory v Tylově ulici již nestačily narůstajícím požadavkům stále většího počtu zákazníků  a objemu realizovaného zboží. Firma zakoupila pozemky v nedalekých Vejprnicích u Plzně, vedle nájezdu na rozvadovskou dálnici kde na ploše 27.000 m2 nechala postavit moderní velkoobchodní areál, který byl dokončen v polovině roku 1997. Nová budova má zastavěnou plochu 2.600 m 2 a skrývá v sobě skladovou halu, prodejnu a kanceláře. Zde je nyní  centrální centrální sklad společnosti. Své sídlo tu má jak oddělení nákupu, fakturace, účtárna, tak zejména tým obchodních zástupců, kteří jsou v každodenním styku se stálými zákazníky.

V roce 1999 si společnost KREINER pronajala kanceláře v Praze 2, Jaromírova ulice a zaměstnala dva obchodní zástupce. V roce 2001 otevřela pobočku v Praze 4, Štúrova ulice, kde nyní pracuje deset zaměstnanců, kteří se starají o zákazníky v Praze a okolí.  Zde je prodejna a sklad, ve kterém  se nacházejí velké zásoby vodoinstalatérského a topenářského materiálu.

Na základě obchodních zkušeností a poptávce stávajících zákazníků se společnost rozhodla  rozšířit své obchodní aktivity na prodej luxusních koupelen pod značkou KREINER EXKLUSIV . V roce 2000 si pronajala prostory v  Praze 1, Klimentské ulici a zde vybudovala na ploše 250 m2 luxusní vzorkovnu koupelen včetně obkladů, dlažeb, koupelnových doplňků a plně funkční  koupelny, které si může zákazník sám vyzkoušet. Firma zde prezentuje luxusní značky jako je Villeroy & Boch, Dornbracht, JADO, GROHE, SPRINZ, Duravit, Keuco, Hoesch aj.

Další pobočka na sebe nenechala dlouho čekat. Byla otevřena v roce 2002 v Karlových Varech – Bohaticích, kde se tým zaměstnanců stará o zákazníky z K.Varů a okolí. K dispozici je prodejna a sklad, ve kterém zákazník najde základní sortiment zboží. Koncem roku 2005 pak společnost otevřela stejně koncipovaný sklad v Sokolově a v roce 2006 byly otevřeny další pobočky, a to 1.3. v Chomutově , 1.4. v Kladně a 1.6. v Mostě.

Vzhledem k velké poptávce po luxusních koupelnách a k velkému ohlasu zákazníků na vzorkovnu v Praze 1, se vedení společnosti rozhodlo vybudovat ještě jedno studio nadstandartních koupelen v prostorách areálu ve Vejprnicích . Zde byla v roce 2004 slavnostně otevřena největší luxusní vzorkovna koupelen v ČR.  Ojedinělé v ČR je představení stylu The House of Villeroy & Boch, kde jsou luxusní koupelny vybaveny do posledního detailu.  K dokonalému uspokojení zákazníků je k dispozici odborný personál a grafická vizualizace návrhů koupelen na PC. Od 2.4.2007 je v provozu vzorková prodejna v Kladně a průběžně se zde obměňuje vystavený sortiment.

Všechny prodejny a pobočky společnosti jsou několikrát denně zásobovány z hlavního skladu ve Vejprnicích. K službám patří bezplatné rozvozy zboží zákazníkům na prodejny či na jiné předem určené místo. Našim zákazníkům zajišťujeme poradenství, pravidelná školení, možnost získání certifikátů, návštěvu u výrobců, zpracování nabídek atd. Společnost Kreiner je členem Asociace odborných velkoobchodů.

Na prvním místě je u naší firmy zákazník a proto je celý kolektiv zaměstnanců připraven co nejlépe uspokojit jeho požadavky.

http://www.kreiner.cz