Navštivte multikino Palace Cinemas Slovanský dům

Palace Cinemas je největším provozovatelem multikin v České republice, Slovensku a v Maďarsku. Zabýváme se provozováním vícesálových kin a navazujícími službami. Dosáhli jsme vedoucí pozice ve všech městech, kde působíme - v Praze, Brně, Bratislavě, Budapešti.

Palace Cinemas je největším provozovatelem multikin v České republice, Slovensku a v Maďarsku. Zabýváme se provozováním vícesálových kin a navazujícími službami. Dosáhli jsme vedoucí pozice ve všech městech, kde působíme - v Praze, Brně, Bratislavě, Budapešti. Stále se snažíme služby, které poskytujeme našim zákazníkum, rozvíjet a zlepšovat. Naším cílem jsou spokojení diváci, kteří se k nám rádi vrací.

V uplynulém roce naše společnost založila dvě nové divize: Palace Media, mediální zastoupení multikin sítě Palace Cinemas (prodej reklamy na plátně a mimo plátno) a filmovou distribuční divizi Palace Pictures.

Multikino Palace Cinemas Slovanský dům bylo otevřeno v prosinci 2000 a díky svému umístění ve středu Prahy se stalo vyhledávaným kulturním centrem. Pravidelně hostí významné společenské akce - české i mezinárodní filmové premiéry a festivaly. Kromě běžných filmů zde uvádíme také filmy pro náročné diváky zařazené do sekce Palace Studio.

Všechny kinosály jsou plně klimatizovány.

Počet kinosálů: 10
Kapacita multikina: 1 852 míst
Otevírací doba:
PO - ČT, NE      12:00 - 22:30
PÁ - SO      12:00 - 23:30

Najdete nás: Na Příkopě 22, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 221 451 212-3
Rezervace: 840 200 240
E-mail: slovanskydum@palacecinemas.cz