Nové stolní počítače Acer Aspire Z5710 a Z5700 typu vše v jednom nyní s novými procesory Intel® Cor

Osobní počítače se změnily z pouhých pracovních nástrojů v centra digitálního života a lze je používat nejen k práci, ale i k zábavě. Nové počítače Acer Aspire Z5710 a Z5700 typu “vše v jednom”, které spojují vysoký výkon, zábavu v nejvyšší kvalitě a elegantní vzhled s úžasnými funkcemi vícedotykového ovládání, představují jedinečný příklad toho, jakým směrem se ubírá vývoj osobních počítačů.

Osobní počítače se změnily z pouhých pracovních nástrojů v centra digitálního života a lze je používat nejen k práci, ale i k zábavě. Nové počítače Acer Aspire Z5710 a Z5700 typu “vše v jednom”, které spojují vysoký výkon, zábavu v nejvyšší kvalitě a elegantní vzhled s úžasnými funkcemi vícedotykového ovládání, představují jedinečný příklad toho, jakým směrem se ubírá vývoj osobních počítačů.

Zdokonalený osobní počítač v neobvyklém a atraktivním provedení je vybaven špičkovými technologiemi zaměřenými na zvýšení výkonu.  Procesory nové řady Intel® Core™ i7, i5 a i3 nabízejí nejvyšší výkon potřebný k řešení nejnáročnějších úloh, jako např. k úpravě multimediálních souborů nebo přehrávání nejnovějších her, a tedy jsou určeny pro náročné aplikace a zajišťují nejlepší zábavu a nejvyšší produktivitu.  Tyto stolní počítače, které umožňují mnohem rychlejší multitasking, zaručují vyšší produktivitu i lepší zábavu a také dokončení většího počtu pracovních úkolů v kratším čase.

Počítače Aspire Z5710 a Z5700 s jedinečným designem, velkým 58,4 cm (23”) displejem a úžasnými multimediálními funkcemi představují výsledek současných převratných změn v odvětví osobních počítačů a využívají naprosto dokonale možnosti dotykové obrazovky podporované novým operačním systémem Microsoft Windows 7. Uživatelé už nemusejí být odkázáni jen na klávesnici a myš. Vícedotykové ovládání nabízí snadnější a intuitivnější přístup k funkcím a interakci s osobním počítačem a současně pomáhá překonat nedůvěru, jíž stále ještě mnozí uživatelé pociťují vůči technice.

Vícedotyková technologie nejen usnadňuje správu a sdílení digitálního obsahu, ale navíc umožňuje používat i kombinaci gest k ovládání většího počtu funkcí přirozenějším a intuitivnějším způsobem. Jednoduchými dotyky lze převracet, otáčet či zvětšovat stránky apod., a tedy ovládání je mnohem rychlejší, instinktivnější a příjemnější! Stejně jednoduše lze vybírat či prohlížet soubory, spouštět aplikace anebo se pohybovat v menu.

Nové možnosti ovládání počítače dotykem využívá Acer TouchPortal, z něhož získáte přístup k souboru mimořádných vícedotykových aplikací Acer TouchGadgets:
· TouchBrowser je optimalizována pro surfování na internetu pouhými pohyby prstů.
· TouchCam umožňuje fotografovat a nahrávat video pomocí vestavěné kamery a dokonce i přidávat zajímavé efekty.
· S TouchPhoto snadno sestavíte ze snímků obrázkové prezentace a alba.
· TouchVideo je ideální k přehrávání filmů na DVD, videí uložených na osobním počítači nebo na YouTube.
· TouchMusic je určena k organizování, vyhledávání, přehrávání a poslechu hudby.

Veškeré nové možnosti, které nabízí pouhý dotyk, jsou poskytovány v elegantním a stylovém kompaktním provedení. Počítače, které se dokonale hodí i k tomu nejvybranějšímu zařízení, lze umístit do jakékoli místnosti v domě - do haly i pracovny, do knihovny či dětského pokoje. Skvělá hliníková skříň s lesklým skleněným displejem představuje skutečnou stylovou ikonu.  Design podstavce umožňuje optimálně využít místo na stole a nastavit displej do ideální polohy při práci ve stoje nebo vsedě.  Jakmile počítač zapnete, červený pás pod panelem se rozsvítí a světlo dopadající na klávesnici usnadňuje psaní. Provedení „plug-n-boot“ s jedinou napájecí šňůrou omezuje přípravu počítače skutečně jen na ty nejnutnější úkony.

Špičkový obraz a zvuk zprostředkují zábavu v jedinečné kvalitě. Displej s plným vysokým rozlišením ve formátu 16:9 s krátkou dobou odezvy 5 ms spolu s výkonným grafickým řešením zobrazí naprosto ostře a v nejdokonalejších barvách i ty nejmenší detaily oblíbených filmů, her, obrázků a pořadů vysílaných v digitální televizi. Úžasný zvuk s vysokým rozlišením, který se vás naprosto zmocní, vychází z vestavěných 5W stereofonních reproduktorů s podporou 5.1kanálového zvuku.

Nové počítače Aspire Z5710 a Z5700 však vynikají nejen “hezkou tvářičkou”, jsou to skutečná centra komunikace a zábavy vašeho digitálního životního stylu. Štěrbinová optická mechanika, multiformátová čtečka paměťových karet, port HDMI a volitelný televizní tuner vám umožňují sledovat veškeré formy digitálního obsahu od filmů a her přes televizní pořady po snímky. Nové počítače Aspire se skutečně zmocní všech vašich smyslů!

Úplnou připojitelnost zajišťují nejmodernější technologie pro připojení k bezdrátovým i pevným sítím - síťové připojení 802.11a/b/g/n, Gigabit LAN a volitelný vestavěný modul Bluetooth® 2.1. Vestavěný mikrofon a webová kamera s vysokým rozlišením vám zajistí spojení s přáteli a rodinou prostřednictvím videochatu či videokonference.

Pevný disk SATA 3 Gb/s s kapacitou až 2TB nabízí dostatečný prostor pro celý váš digitální archív. Aspire Z5710 může být rovněž vybaven přídavným modulem SSD NAND flash s kapacitou až 160 GB, který výrazně zkracuje dobu zavádění operačního systému a spuštění aplikací. Až 8GB paměť DDR3 podporuje hladký běh nejnáročnějších aplikací a k šesti portům USB lze připojit veškerá vaše periferní zařízení. Pro zvýšení pohodlí je určen port eSATA (volitelný), který zajišťuje rychlé zálohování dat i přenos souborů.

www.acer-group.com