Ohromující zábava ve vysokém rozlišení na nových stolních počítačích Acer Aspire M5910 a M3910

Stále větší počet uživatelů dává přednost sledování multimedií na osobním počítači a také ho využívají jako skutečné centrum zábavy, na němž hrají hry, sledují videa, prohlížejí snímky, poslouchají hudbu nebo se dívají na televizní pořady. Rostoucí oblibu získává také vytváření a stříhání médií, úprava fotografií nebo míchání hudby. To znamená, že počítače musí nabídnout nejen výjimečné vizuální zážitky, ale i nejvyšší výkon, aby dokázaly zvládnout i ty nejnáročnější úlohy.

Stále větší počet uživatelů dává přednost sledování multimedií na osobním počítači a také ho využívají jako skutečné centrum zábavy, na němž hrají hry, sledují videa, prohlížejí snímky, poslouchají hudbu nebo se dívají na televizní pořady.  Rostoucí oblibu získává také vytváření a stříhání médií, úprava fotografií nebo míchání hudby. To znamená, že počítače musí nabídnout nejen výjimečné vizuální zážitky, ale i nejvyšší výkon, aby dokázaly zvládnout i ty nejnáročnější úlohy.

Společnost Acer, která při vývoji svých výrobků vždy věnuje pozornost potřebám uživatelů, nyní představila stolní osobní počítače Aspire M5910 a M3910, které splňují požadavky uživatelů a hráčů na jedinečnou zábavu a hry ve vysokém rozlišení, výkonnou grafiku a vynikající výkon. Počítače minitower s atraktivním neotřelým vzhledem jsou vybaveny špičkovými procesory a grafikou, a tedy dokážou splnit jakékoli nároky na zábavu a sledování multimédií.

Tyto stolní počítače s novými procesory Intel® Core™ i7, i5 a i3 nabízejí nejvyšší výkon potřebný k řešení nejnáročnějších úloh, jako např. úpravu multimediálních souborů nebo přehrávání nejnovějších her, a tedy jsou vhodné i pro náročné aplikace a zajišťují nejlepší zábavu a nejvyšší produktivitu.  Podporují mnohem rychlejší multitasking, a proto nabízejí vyšší efektivitu a lepší zábavu i dokončení pracovních úkolů v kratším čase.

Počítače Aspire M5910 a M3910 s nadčasovou elegancí mají osobitý vzhled.  Povrch z kartáčovaného kovu počítače Aspire M5910 vyzařuje efektivitu a současně i atraktivitu, zatímco lesklá černá skříň počítače M3910 zdůrazňuje solidnost a styl. Elegantní tvary jsou zvýrazněny svislým bočním pruhem a chladným modrým světlem LED diod, které podtrhuje futuristický vzhled počítače.  Víceformátová čtečka paměťových karet v přední části horní plochy počítače je uložena pod krytem, který lze odklopit lehkým stiskem. Na horní ploše je umístěn zakrytý prostor, do něhož lze pohodlně uložit kabely či jiné drobnosti. Aspire potěší nejen svým vzhledem, ale také tím, že se dokonale hodí k jakémukoli zařízení domácnosti.

Na přední části skříně se nachází další pozoruhodný prvek:  Šachta s možností výměny pevných disků za provozu umožňuje rychle zasunout nebo vysunout pevný disk bez otevření skříně počítače. To znamená, že budete mít vždy dostatečný prostor pro rozrůstající se multimediální knihovnu. Jakmile disk naplníte, stačí ho vyměnit za nový. Navíc můžete disk vyjmout a nosit si své filmy a snímky stále s sebou, abyste je mohli ukazovat přátelům a rodině.

Počítače Aspire M5910 a M3910  vybavené mechanikou Blue-ray Disc™ zajišťují podání videofilmů ve vysokém rozlišení. Umožňují dokonale využít nejmodernější digitální technologie a vychutnat si filmy v té nejlepší kvalitě. Pokud chcete sledovat oblíbené filmy na velkém displeji, port HDMI™ zajišťuje pohodlné připojení k nejnovějším systémům s vysokým rozlišením pomocí jediného propojovacího kabelu. K této jedinečné výbavě dále patří digitální a analogový televizní tuner pro sledování digitálního i analogového televizního vysílání s možností nahrávání televizních pořadů či snímání videa, a tedy máte vše, co potřebujete k dosažení jedinečných zážitků a vytvoření skutečné pastvy pro oči.

Tyto stolní počítače s pevnými disky SATA s kapacitou až 2 TB mohou být vybaveny dvěma dalšími pevnými disky, a tedy nabízejí výjimečnou flexibilitu a více než dostatečný prostor pro uložení veškerých digitálních knihoven. Víceformátová čtečka paměťových karet podporuje nejrůznější typy paměťových karet a spolu s 12 porty USB usnadňuje správu a sdílení souborů. Až 8GB paměť DDR3 zajišťuje efektivní multitasking a přehrávání videí, zatímco sběrnice PCI Express® druhé generace  umožňuje používat v počítači nejmodernější díly, jako např. špičkové diskrétní grafické a síťové karty, s nimiž lze dosáhnout nejvyššího možného výkonu.

Počítače Aspire M5910 a M3910 jsou vybaveny softwarem Acer Arcade Deluxe 4.0, který nabízí optimální způsob správy vaší digitální knihovny. Úžasné a přitom jednoduché rozhraní nabízí:
· Arcade Photo: Intuitivní nástroj pro snadnou a rychlou správu a zobrazení oblíbených snímků.
· Arcade Videos: Zobrazuje videa, převádí je do jiných formátů anebo je ukládá online.
· Arcade Music: Centrum pro správu a přehrávání všech hudebních souborů.

www.acer-group.com