Organizování kongresových, incentivních a propagačních akcí

QUARANT International spol. s r.o. patří mezi vedoucí organizátory kongresových a konferenčních služeb v České republice.

QUARANT International spol. s r.o. patří mezi vedoucí organizátory kongresových a konferenčních služeb v České republice. Od svého založení v roce 1991 získal rozsáhlé zkušenosti v přípravě a organizaci malých i velkých, národních i mezinárodních konferencí. Se svým týmem 40  profesionálů organizuje každoročně více než 100 akcí.

Postavení firmy v evropském kontextu potvrdil žebříček Top 10 PCO otištěný britským odborným časopisem C+MW v srpnu 2006, kde v konkurenci s předními světovými organizátory se GUARANT International umístil na třetím místě v počtu účastníků kongresů za posledních šest let.

Jako výraz péče o českou klientelu společnost aktivně vyhledává a podporuje kandidatury českých asociací a společností na mezinárodní kongresy. Společnost již také poskytuje služby Association Management devíti českým odborným společnostem.

GUARANT International expanduje na zahraniční trhy v podobě nových obchodních zastoupení společnosti. V říjnu 2006 byla pod názvem MCI Prague založena joint venture se společností MCI Group, která má v plánu působit ve specifických segmentech kongresové a incentivní turistiky v regionu střední a východní Evropy. GUARANT International má svoji obchodní pobočku v Rusku.

Jsme připraveni stát na Vaší straně a postarat se o každý detail v procesu organizace Vašeho kongresu, ať už se koná v České republice nebo kdekoliv v zahraničí.

http://www.guarant.cz