Poskytujeme překladatelské a tlumočnické služby

Překladatelské a jazykové centrum PRESTO působí na českém trhu od roku 1990 a jeho základním posláním je poskytovat komplexní jazykové služby vysoké kvality.

Tým našich zkušených pracovníků, zahrnuje překladatele, tlumočníky, korektory, jazykové lektory, grafiky, programátory a projektové manažery. Spolupracujeme s více než 4000 externími spolupracovníky různého zaměření. Našim zákazníkům poskytujeme překladatelské a tlumočnické služby vždy té nejvyšší kvality.

Pracovníci oddělení překladů spolu s našimi externími překladateli a korektory pro zákazníky denně realizují více než 100 zakázek týkajících se překladů v objemech 800 až 1200 stran přeložených stran.

Pro naše klienty překládáme do více než 70-ti jazyků. Spokojenost a dlouhodobá spolupráce s našimi klienty je hlavním měřítkem kvality našich překladů. Více než 20 let na trhu garantuje zkušenosti našich pracovníků, korektorů a překladatelů. Kombinace překladů, tlumočení, lokalizací softwaru a vlastního AV studia nám poskytuje unikátní možnost zajistit pro zákazníky komplexní služby v odpovídající kvalitě.

Všechny naše překlady procházejí důslednou kontrolou kvality. U textů určených k tisku nebo veřejné prezentaci navíc doporučujeme provést srovnávací korekturu překladu případně předtiskovou korekturu.

Mezi naše klienty patří celá řada významných českých i zahraničních firem, pro které zajišťujeme překlady z mnoha oborů.

Namátkově můžeme jmenovat Českou národní banku, ČSOB, Českou spořitelnu, GE Money Bank, Siemens, Telefónicu O2, Hyundai, General Motors Southeast Europe, ČSA, Řízení letového provozu, Unipetrol, Henkel, Evropskou komisi, Evropský soudní dvůr, Evropský parlament a mnoho dalších.

http://www.presto.cz/