Poskytujeme služby nejen internetového připojení

Historie společnosti PT Computers s.r.o. sahá do roku 1997, kdy zahájili majitelé společnosti svou podnikatelskou činnost v oblasti IT. Hlavní náplní činnosti je poskytování komplexních služeb v oblasti informačních technologií. Od léta roku 2004 se další významnou činností stává poskytování služeb Internetového připojení v Mikroregionu Třemšín. Od roku 2007 provádíme certifikovanou montáž zabezpečovací techniky.

- Připojení k internetu v mikroregionu Třemšín bezdrátovou technologií. Bezdrátové připojení k internetu je cenově dostupné řešení pro domácnosti a firmy, které je dostupné kdekoliv v okolí vysílačů naší společnosti (viz. Mapa pokrytí ). Nevyužívá telefonní linku a tedy není omezeno dosahem kabelových rozvodů. Tento fakt znamená také to, že zákazník nemusí platit poplatky za pronájem účastnického vedení, případně další paušály za nevyužívané hlasové služby. Neplatíte za přenesená data, nebo čas strávený na Internetu, platíte pouze měsíční paušál.

- Prodej výpočetní techniky a elektroniky http://www.superseznam.cz/
Přes 30.000 položek včetně skladové dostupnosti. Snadné vyhledávání dle detailních kritérií o výrobků. Jsme oficiálním prodejcem Xeroxu.

- Informační technologie cílem společnosti PT Computers je poskytnout zákazníkovi komplexní služby v oblasti IT v nejvyšší možné kvalitě. Od návrhu, přes realizaci až po následnou správu všeho co si dnešní trh žádá jak v oblasti software tak i v oblasti hardware a to včetně poradenství v obou oblastech.

- Elektronické zabezpečovací systémy - provádíme certifikovanou montáž zabezpečovací techniky firmy Jablotron, s.r.o. a montáž kamerových systémů.

http://www.ptcomp.cz/