Právě se nacházíte:

Postaráme se Vám o účetnictví

Mít vlastní společnost s sebou přináší mnoho povinností, jednou z nich je i vedení účetnictví. Vyznat se ve všech jeho nástrahách nemusí být pro podnikatele jednoduché, je proto přirozeným řešením svěřit problém do rukou odborníků. Jsme společnost auditor-eu nabízející vedení účetnictví pohodlnou a velice efektivní online formou, dále outsorcing mezd a daňové poradenství.

Mít vlastní společnost s sebou přináší mnoho povinností, jednou z nich je i vedení účetnictví. Vyznat se ve všech jeho nástrahách nemusí být pro podnikatele jednoduché, je proto přirozeným řešením svěřit problém do rukou odborníků.

Jsme společnost auditor-eu nabízející vedení účetnictví pohodlnou a velice efektivní online formou, dále outsorcing mezd a daňové poradenství. Jde nám o co největší konfort klienta tak, aby se mohl plně věnovat svému obchodu a starosti s účetní agendou předal do rukou špičkových odborníků. Zároveň však má, prostřednictvím internetu, okamžitě a nepřetržitě k dispozici veškeré údaje a sám si může nastavit, do jaké míry se chce na správě svého účetnictví podílet. Víme, že
každý klient je jiný a proto je veškerý náš přístup zcela flexibilní tak, aby se co nejvíce přizpůsobil nárokům klienta.

Zcela běžně využíváme systém importování dat, přípravu platebních příkazů pro internetové bankovnictví a nejrůznější druhy reportů a přehledů tak, aby výsledky byly pro firmu co nejpřínosnějšími údaji. Pro více informací je nejjednodušší cestou navštívit naši internetovou stránku www.auditoreu.cz, či nás přímo kontaktovat na adrese info@auditoreu.cz.

Naše služby lze snad nejlépe dokladovat více než 70 spokojenými klienty z celé České republiky a členstvím v jedné z největších světových sítí v oblasti účetnictví – DFK International.