Prodejny Salamander nabízí nejširší sortiment značkové obuvi v ČR

Společnost Salamander je významným evropským prodejcem luxusní značkové obuvi. Kromě vlastní značky nabízí svým zákazníkům široký sortiment značkové obuvi, kabelek a doplňků od předních světových výrobců. V šíři této nabídky nemá ve střední Evropě konkurenci!

Společnost Salamander je významným evropským prodejcem luxusní značkové obuvi. Kromě vlastní značky nabízí svým zákazníkům široký sortiment značkové obuvi, kabelek a doplňků od předních světových výrobců. V šíři této nabídky nemá ve střední Evropě konkurenci!

Značka Salamander má ve svém portfoliu několik typů obchodů, které svým stylem a nabídkou nejlépe odpovídají zákazníkům v dané lokalitě.

V Praze 1 najdete prodejny:

V ulici Na Příkopě 16 se nachází specializovaná prodejna pro muže. V zmodernizovaném a příjemném prostředí nové prodejny na jednom místě muži naleznou vše, co v oblasti obouvání hledají: obuv, tašky a doplňky od předních světových výrobců značkové obuvi jako např.: Aldo Brue, Belmondo, Bugatti, Galizio Torresi, Hugo Boss, JOOP!, Koil, Lacoste, Lloyd, Moreschi, Salamander, Think, Tommy Hilfiger, Timberland a mnohé další.

Specializovaná prodejna v ulici Na Příkopě 23 je určena ženám, kterým tak nabídne dokonalý servis a ještě rozmanitější nabídku značkové obuvi.

1. patro prodejny, nabídne ženám elegantní obuv světových značek, jako jsou: Brunate, Brunella, De Robert, Hugo Boss, JOOP!, Lorbac, Peter Kaiser, Stuart Weitzman a mnohé další. Sortiment v přízemí uspokojí především ty zákaznice, které dávají přednost obuvi pro každou příležitost. Najdou zde takové značky jako: Buffalo London, Hőgl, Hispanitas, K&S, Lacoste, Mexx, Paul Green, Salamander, Sioux, Tommy Hilfiger, Unisa a celou řadu dalších.


Nejvýznamnějším projektem společnosti Salamander – je třípodlažní prodejní prostor v centru města na Václavském nám. 12! Vyberou si zde milovníci různých stylů a generací.  Jako i v dalších obchodech této značky i zde najdete nejen kvalitní a módní obuv, kabelky a doplňky vlastní značky, ale i široký sortiment značkových výrobků od předních světových výrobců. Prostor této, zatím největší prodejny Salamander zároveň se svou ideální polohou v centru města nabízí nejen nejširší průřez jednotlivými kolekcemi, ale vytvořil i ideální podmínky k otevření speciálního „mono brand“ oddělení s obuví značky Tamaris. Kromě rozmanitosti značkových výrobků, chce tímto společnost Salamander vyjít vstříc i těm zákaznicím, které našli oblibu v určité značce a nabídnout jim tak kompletní sortiment této značky.
V přízemí  obchodního domu najdou ženy spíše trendovou obuv či obuv pro volný čas. Ženy hledající luxus a eleganci si jistě vyberou ze sortimentu v prvním patře. Muži si přijdou na své v prvním patře, kde najdou obuv s klasickými, ale i casual prvky. Odborný personál ochotně poradí i s vhodným výběrem kabely či tašky.  Vybírat můžete z takových značek jako Astore, Belmondo, Bugatti, Buffalo London, Galizio Torresi, Hőgl, Hispanitas Hugo Boss, JOOP!, Koil, , K&S, Lacoste, Lloyd, Mexx, Paul Green, Salamander, Sioux, Think, Tommy Hilfiger, Timberland a mnohé další. Milovnice značky Tamaris všech generací jistě navštíví suterénní prostory prodejny.

Chcete si prohlédnout průřez aktuální kolekcí obuvi z prodejen Salamander? Pro více klikněte zde http://www.salamanderclub.cz/salamander.html!

Chcete nakupovat výhodněji? Staňte se členem Salamander Clubu. Více informací najdete na www.salamanderclub.cz!