Právě se nacházíte:

Působíme i na Slovensku

Společnost Ponte Carlo Group je v dnešní době kvalifikovanou společností působící v oblasti průmyslové výstavby a služeb, jak v České republice tak i na Slovensku. Od roku 1993 je významnou součástí na světovém trhu nemovitostí, kde díky postupnému růstu a ekonomickému rozvoji je dnes společností, která nabízí významné možnosti v oblasti business na úseku trhu nemovitostí.

Společnost Ponte Carlo Group je v dnešní době kvalifikovanou společností působící v oblasti průmyslové výstavby a služeb, jak v České republice, tak i na Slovensku.

Od roku 1993 je významnou součástí na světovém trhu nemovitostí, kde díky postupnému růstu a ekonomickému rozvoji je dnes společností, která nabízí významné možnosti v oblasti business na úseku trhu nemovitostí. Potřeba co nejvýhodnějšího řízení vlastních investic vedla k růstu a postupnému rozvoji celé země v oblasti podnikání. Společnost se postupně vyvinula a zdokonalila tak, že v dnešní době může nabídnout svým klientům veškeré potřebné kvalifikované služby, které jsou na vysoké úrovni a jejichž úroveň se i nadále zvyšuje. Záměr plánu investic, dynamičnost a součinnost společnosti přispěly ke stabilitě společnosti, která je dnes silnou konkurencí.

V současné době jsou součástí společnosti podniky, které nabízejí sjednocené služby pro nemovitostní rozvoj průmyslových, komerčních a rezidenčních zón a je partnerem všech aktivit ve světě spojených s oblastí nemovitostní investice. Dosažená profesionalita umožňuje společnosti Ponte Carlo nabízet služby, jak soukromým, tak veřejným investorům. To vše po 17 tiletých znalostech, získaných zkušenostech a přesahujících víc než 300 realitních operací, provedených na území České republiky a Slovensku.

Zaměřením na oblast Real Estate zahrnuje i další společnosti působící v dalších oblastech podnikání, průmyslových aktivit a služeb obchodního poradenství a v neziskových nadacích.

Ponte Carlo Group je zakladatelem společnosti IBC - Italian Business Center, jediná společnost v obasti obchodu v Praze, která zahrnuje podniky, které nabízejí služby podpory - v celkovém rozsahu a sjednocených služeb - klientům, kteří jsou již na trhu nebo těm, kteří teprve vstupují na trh průmyslové investice nebo obchodní iniciativy.

http://www.pontecarlo.eu