RidingBoard, Váš partner pro mobilní reklamu

Představujeme silné outdoorové médium na reklamních vozech Mercedes-Benz poslední generace, které jsou speciálně vyrobeny pro různé reklamní účely.Tento netradiční způsob reklamy, která je neustále v pohybu, dokáže oslovit konkrétní cílovou skupinu a následovat její pohyb. Jsme všude tam, kde nejsou jiná outdoorová média.

Představujeme silné outdoorové médium na reklamních vozech Mercedes-Benz poslední generace, které jsou speciálně vyrobeny pro různé reklamní účely.

Tento netradiční způsob reklamy, která je neustále v pohybu, dokáže oslovit konkrétní cílovou skupinu a následovat její pohyb. Jsme všude tam, kde nejsou jiná outdoorová média. Díky velmi kvalitnímu ozvučení a osvětlení ploch jsme nejen perfektně slyšet, ale i vidět, a to ve dne v noci. Vždy jsme ve správnou dobu na správném místě. Jde o velmi účinnou možnost mobilní reklamy, která má vynikající zásah ve městech a osídlených oblastech, kde osloví a zaujme.

A proč zrovna mobilní reklama?
Flexibilita. To je hlavní důvod využití našich reklamních aut. Billboardy a ostatní reklamní plochy si musíte pronajmout na pevně stanovenou dobu. Oproti tomu my realizujeme reklamní akce od 1. dne pronájmu. Délku kampaně a lokalitu působení určíme přesně podle vašich požadavků a potřeb. Navíc lze celé auto polepit do barev klienta a zvýšit tak možnosti a efekt reklamní kampaně.

Pro srovnání:
Měsíční pronájem 100 ks billboardů rovnoměrně rozmístěných po Praze, při velmi příznivé ceně 6000 Kč bez DPH / ks + tisk 110 ks plakátů 510 x 240 cm za 500 Kč bez DPH / ks, vše celkem za 655 000 Kč bez DPH. Naše služby – 2 reklamní auta na 30 dní, při slevě 15 %, celkem za 458 490 Kč bez DPH. U dlouhodobých kampaní nabízíme tisk zdarma.

Služba GPS
Služba GPS kontrola kampaní s využitím satelitního systému GPS sleduje pohyb reklamních vozidel. Mobilní jednotky umístěné ve vozidlech udávají během jízdy svou polohu pomocí příjmu signálu satelitního navigačního systému GPS s přesností zhruba 5 až 15 metrů. Naměřená data se prostřednictvím GPRS přenášejí na server, na který se lze kdykoli a odkudkoli online napojit a prohlížet aktuální údaje o pohybu vozidel.

RidingBoard
Senovážné náměstí 872/25
Praha 1 – Nové Město, 110 00
Tel.: 777 333 130
E-mail: info@ridingboard.cz,
www.ridingboard.cz