Spolupracujeme i s dětským domovem

Společnost M&M reality holding a.s. je profesionální realitní kancelář se sítí více než 50 poboček v České republice a 10 pobočkami na Slovensku. Již od roku 2005 se zabýváme zprostředkováním prodeje nemovitostí, pronájmem objektů a jejich správou a samozřejmě poskytujeme i široké právní a finanční poradenství v oblasti realit.

Společnost M&M reality holding a.s. je profesionální realitní kancelář se sítí více než 50 poboček v České republice a 10 pobočkami na Slovensku.

Již od roku 2005 se zabýváme zprostředkováním prodeje nemovitostí, pronájmem objektů a jejich správou a samozřejmě poskytujeme i široké právní a finanční poradenství v oblasti realit.

Díky silnému finančnímu zázemí, široké síti poboček a makléřům, vyškoleným odborným školícím programem, jsme schopni prodat Vaši nemovitost v nejrychlejším možném čase.

Doufáme, že právě v nás získáte silného a spolehlivého partnera!

Jednou z mnoha firemních strategií, jak zaujmout majitele i kupující nemovitostí, je outdoorová reklama. Kromě klasických billboardů můžete zahlédnout celopolepené autobusy MHD, megaboardy na štítech panelových domů, zdech nebo třeba i na bowlingové herně.

V oblasti zajištění financování nabízí M&M reality svým klientům M&M hypoteční centrum. Naši hypoteční specialisté se zabývají zpracováním hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření, jak pro fyzické osoby, tak i pro bytová družstva a společenství vlastníků bytových jednotek. Orientujeme se v aktuálních nabídkách a produktech spolupracujících bankovních ústavů a stavebních spořitelen. Dále se zabýváme financováním při koupi nemovitosti, rekonstrukci, výstavbě či změně fixačního období. Celým obchodem Vás bezstarostně provedeme a tento nadstandardní servis pro Vás zajistíme zcela ZDARMA.

M&M reality jako silný hráč na trhu s nemovitostmi cítí nutnost pomáhat a podporovat ty, jež naši pomoc potřebují.

Od roku 2007 spolupracujeme s Dětským domovem v Horní Čermné, kde našlo svůj domov a skvělé rodinné zázemí přes 20 dětí.

Firma, její makléři či vedení často věnují peníze konkrétním dobročinným organizacím (např. Dobrý skutek).

Mimo jiné se prezentujeme i v oblasti veřejného a společenského života, sponzorujeme různé kulturní, společenské a charitativní akce. V roce 2007 jsme byli partnery soutěže Bailando, ve které jsme podpořili stotisícovým darem jednoho ze soutěžících. Pro nadaci Kapka naděje jsme na akci Miss Superkrás 2007 vydražili korunku vítězné Miss.

Ve většině měst každoročně organizujeme veřejné akce pro naše zákazníky, jejichž výtěžky jsou zpravidla věnovány vybraným místním organizacím.

www.mmreality.cz