Televizní monitory Acer řady MO - vychutnejte si svobodu multifunkčního mediálního výkonu

Počítače se staly skutečnými centry zábavy. Umožňují nejen sledovat videa a filmy, prohlížet si snímky anebo hrát hry ve vysoké kvalitě, ale nyní se uživatelé mohou na televizním monitoru Acer MO dokonce i dívat na oblíbené televizní pořady. Tento multimediální klenot s plnou podporou médií je určen pro uživatele, kteří požadují nejlepší zážitky při zábavě.

Počítače se staly skutečnými centry zábavy. Umožňují nejen sledovat videa a filmy, prohlížet si snímky anebo hrát hry ve vysoké kvalitě, ale nyní se uživatelé mohou na televizním monitoru Acer MO dokonce i dívat na oblíbené televizní pořady.  Tento multimediální klenot s plnou podporou médií je určen pro uživatele, kteří požadují nejlepší zážitky při zábavě.

Nový televizní monitor MO představuje ideální spojení funkčnosti, designu a technologií, a tedy je ideální pro domácí zábavu a navíc představuje dokonalý doplněk vybavení domácnosti. Tyto neobyčejně flexibilní a univerzální monitory jsou nabízeny v několika velikostech - 47 cm (19”), 51 cm (20”) a 58 cm (23”). Monitory řady MO s rozlišením HD, HD+ a Full HD dosahují jedinečného podání nejnovějšího obsahu ve vysokém rozlišení. Všechny mají formát s poměrem stran 16:9, který je ideální na sledování filmu bez černých pásů a v kvalitě srovnatelné s nejlepším kinem.

Nové modely využívají technologii Acer Adaptive Contrast Management (ACM), která dynamicky přizpůsobuje kontrastní poměr a dosahuje vyšší kvality barev i neobyčejně ostrého obrazu. Výsledek je ohromující: Kontrast až 1 000 000:1 zajišťuje výrazné zlepšení gradace a podání detailů především v nedostatečně osvětlených i jasnějších scénách a tím přispívá k jedinečné kvalitě obrazu.

Doba odezvy 5 ms snižuje odchylky času přechodu a umožňuje reprodukovat pohyblivé obrazy při přehrávání videí a hraní her v naprosto realistické podobě. Skutečná snímková frekvence 24p zachovává původní kvalitu filmu a zaručuje podání jako v kině. Tyto monitory jsou tedy ideální pro zobrazení rychle se pohybujících obrazů bez „duchů“.

Vestavěný volitelný tuner DVB-T HD a SD promění monitor na digitální televizor a umožňuje sledovat oblíbené televizní pořady. Porty včetně VGA, komponentního, SCART, S-Video a HDMI zaručují snadné připojení k nejrůznějším zařízením pro domácí zábavu. Port HDMI reprodukuje obraz ze zařízení s vysokým rozlišením v nejlepší kvalitě a je určen k připojení monitoru k DVD či Blu-ray přehrávačům, set-top boxům i HD herním konzolím. Inteligentní televizní monitor je rovněž vybaven USB multimediální čtečkou, která umožňuje okamžitě si prohlédnout fotografie nebo poslouchat hudbu.

Televizní monitor řady MO se vyznačuje tenkým a kultivovaným provedením, které se hodí do jakéhokoli prostředí. Displej je orámován úzkým lesklým černým rámečkem se zaoblenými hranami. Elegantní kruhová základna v černém a lesklém provedení vyvolává představu roztaveného kovu.

Televizní monitory Acer jsou vybaveny technologií na zpracování barev Acer s pěti vyspělými a snadno ovladatelnými funkcemi pro optimalizaci obrazu a dosažení naprosto realistického podání: 
· Korekce gama ovládá úroveň jasu a barevný poměr červené k zelené a modré a tím vytváří dokonale vykreslený a realistický obraz.
· Technologie progresivního skenování zlepšuje vertikální rozlišení, které dosahuje kvalitního a zřetelného podání.
· 3D hřebenový filtr odstraňuje blikání a zajišťuje nejdokonalejší podání barev.
· Potlačení šumu využívá algoritmus pro odstranění šumu a artefaktů z obrazu.  Výsledkem je dokonale čistý obraz bez zrnění.
· Technologie Pull down recovery  zaručuje plynulý pohyb a vynikající obraz DVD, uchovává kvalitu originální filmové kopie a nabízí zážitky srovnatelné s kinem.

Televizní monitory Acer jsou rovněž vybaveny systémem Acer eColor Management. Tato technologie přizpůsobuje výkon panelu různým prostředím, světelným podmínkám a preferovaným způsobům zobrazení. Uživatelé tedy mohou upravit nastavení displeje a dosáhnout přesného barevného podání v závislosti na provozním režimu: Data, média, film nebo fotografie.

Televizní monitory Acer nabízejí dokonalé spojení zobrazovacích a televizních technologií s možnostmi vysoce výkonné grafiky osobního počítače a navíc využití funkce televize.

www.acer-group.com