Právě se nacházíte:

To nejlepší z Řecka

Několik kroků od Staroměstského náměstí, na rohu Dlouhé a Dušní ulice sídlí již téměř patnáct let známá cestovní kancelář zaměřená na Řecko. Cestovní kancelář GREECE TOURS - specialista na Řecko byla založena již na jaře roku 1990, letos tedy vstupuje do své dvacáté první sezóny. Od počátku byla hlavním podnikatelským cílem specializace na Řecko – jeho přírodní krásy, historii a kulturu.

Několik kroků od Staroměstského náměstí, na rohu Dlouhé a Dušní ulice sídlí již téměř patnáct let známá cestovní kancelář zaměřená na Řecko.

Cestovní kancelář GREECE TOURS  - specialista na Řecko byla založena již na jaře roku 1990, letos tedy vstupuje do své dvacáté první sezóny. Od počátku byla hlavním podnikatelským cílem specializace na Řecko – jeho přírodní krásy, historii a kulturu.

V současnosti zajišťuje cestovní kancelář Greece Tours letecké pobytové a poznávací zájezdy téměř do všech turisticky atraktivních oblastí Řecka. Kromě pevninského Řecka zahrnuje nabídka i  atraktivní řecké ostrovy Krétu, Rhodos, Kos, Santorini, Zakynthos, Samos, Mykonos, Paros, Naxos a také Kypr. Nabídka služeb a ubytování se každoročně rozšiřuje, v současnosti zahrnuje pobyty od studií a apartmánů a rodinných hotelů až po luxusní resorty se špičkovým servisem pro nejnáročnější klientelu. Na tomto webu si klienti mohou vybírat z různých typů pokojů nabízených  hotely vyšších kategorií  a okamžitě získat i přehled o cenách. Na webu cestovní kanceláře www.greece-tours.cz můžete svůj zájezd nejen online rezervovat, ale i zakoupit. Za online rezervaci je klientům poskytována sleva na zájezd. Všichni klienti jsou v rámci katalogových zájezdů pojištěni u Evropské cestovní pojišťovny. Cestovní kancelář GREECE TOURS dokonale zná místní prostředí a její zkušení zástupci v pobytových místech poskytují klientům potřebné služby na profesionální úrovni.

Pro zájemce o individuální cestování připravuje cestovní kancelář GREECE TOURS zájezdy do Řecka a na řecké ostrovy na míru podle  itinerářů klientů a okružní plavby po ostrovech. 

Jako generální zástupce řecké společnosti Ventouris Ferries zajišťuje cestovní kancelář GREECE TOURS lodní lístky na trajekty mezi Itálií a Řeckem.

Cestovní kancelář GREECE TOURS připravuje incentivní akce, semináře a kongresy v Řecku, organizuje služební cesty a nabízí i řadu dalších služeb. Od roku 1993 také zajišťuje zahraniční cesty fotbalového klubu AMFORA za kopanou, včetně tak exotických cílů jako Brazílie, Japonsko, Austrálie, Indonésie apod. Díky partnerství s Amforou mohou klienti cestovní kanceláře každoročně trávit dovolenou ve společnosti jejich členů při programu GT Clubu.

Cestovní kancelář GREECE TOURS je členem Asociace cestovních kanceláří ČR a má  řádně uzavřenou smlouvu o povinném smluvním pojištění pro případ úpadku podle ust. § 6 a násl. zákona č. 159/1999 Sb.

KONTAKTY
Dlouhá 3, 110 00 Praha 1, tel.: +420 222 329 747,
e-mail: info@greece-tours.cz
www.greece-tours.cz