Právě se nacházíte:

Ušijeme Vám zájezd na míru

Canaria travel je cestovní kancelář specializující se na španělské souostroví v Atlantském oceánu. Kanárské ostrovy známe jako nikdo jiný a v rozsahu služeb, které jsme na nich schopni pro naše klienty zajistit, nemáme na trhu konkurenci.

Letos oslavíme již 17. výročí a jsme právem hrdi na to, že každý týden s námi několikrát týdně létají klienti za sluncem a pohodou tamních pláží, sportem i relaxací.

Zařídíme i pro Vás přesně takovou dovolenou, jakou si přejete. Pokud budete chtít, můžete maximálně ušetřit, nebo si naopak dopřát dokonalý luxus. Kromě individuálních cest nabízíme i skupinové a firemní zájezdy, tématické dovolené nebo sportovní soustředění. Cestují s námi školní výpravy i senioři. Vezmeme Vás na Kanáry za golfem, rybařením, potápěním, kondičním cvičením, nebo si prostě jen odpočinout. Budeme to my, kdo se přizpůsobí. Ušijeme Vám zájezd na míru.

Kvalitu našich služeb potvrzuje skutečnost, že naše zájezdy prodává přes 1.600 cestovních kanceláří v České republice (např. ČEDOK a.s., INVIA.CZ, s.r.o., Agentura Zájezdy.cz, Thomas Cook s.r.o atd.) a desítky dalších na Slovensku i v Polsku. Za obchodní spolupráci s našimi partnery jsme získali řadu ocenění.

Na vysněnou dovolenou létají naši klienti vždy jedním z třinácti moderních boeingů 737 soukromé letecké společnosti Travel Service, a.s. (ta od roku 2004 provozuje i nízkonákladovou leteckou společnost Smart Wings). Travel Service má letos za sebou 13. let úspěšné existence a my se chlubíme tím, že jsme jedním z jeho spoluzakladatelů.

Komplexní služby od nás samozřejmě čekejte i na Kanárech. Naše delegátky ostrovy dokonale znají, protože na nich trvale žijí. Zkušeně a profesionálně Vám poradí a pomohou, kdykoli se na ně obrátíte. Najdou pro Vás nejvhodnější pláže, poradí místa k potápění nebo surfování, zařídí všechno, co bude v jejich silách.

Mezi stálé zákazníky Canaria travel patří kromě známých osobností veřejného života například i slavné sportovní kluby nebo agentury pořádající soutěže krásy. Na palubě letadla a v hotelu se tak můžete potkat i s našimi atlety nebo s příští miss. Stačí si jen vybrat z naší bohaté nabídky...

http://www.canariatravel.cz