Vilky Buštěhrad k nastěhování v listopadu 2010

Developerská skupina Doma-je-Doma pokračuje s výstavbou I. etapy projektu Vilky Buštěhrad. V současné době jsou dokončeny hrubé stavby vč. střech a oken u domů z I. etapy projektu. Domy budou k nastěhování v listopadu tohoto roku.

Developerská skupina Doma-je-Doma pokračuje s výstavbou I. etapy projektu Vilky Buštěhrad. V současné době jsou dokončeny hrubé stavby vč. střech a oken u domů z I. etapy projektu.  Domy budou k nastěhování v listopadu tohoto roku.

Projekt Vilky Buštěhrad tvoří celkem 125 řadových rodinných domů jehož součástí budepark Ořešín o výměře 26 000 m2, který bude vklíněný mezi domy. Výstavba parku Ořešín proběhne současně s výstavbou rodinných domů. Vilky Buštěhrad jsou navrženy v 5 typech domů ve variantách 3+kk, 4+kk a 5+kk, o dvou nebo třech nadzemních podlažích se samostatným venkovním stáním pro 2 vozy, vlastní oplocenou zahradou a zděným zahradním domkem. Z poloviny pozemků s výměrami od 168 – 365 m2 je přímý vstup do parku.

Město Buštěhrad se nachází 9 km severozápadně od okraje Prahy, přibližně 2 km před okresním městem Kladnem. S dostupností 28 minut autobusem na metro Dejvice konkuruje Buštěhrad řadě lokalit, které jsou sice v Praze, ale na jejím okraji a bez fungující vybavenosti. V Buštěhradě najdete oba stupně základní školy, městskou školku i školku soukromou, mateřské centrum Sluníčko, hudební školu, samoobsluhu, večerku, poštu, restauraci, tenisové kurty. Ve výstavbě je squashové a badmintonové centrum.

V prodeji jsou nyní domy z 1. a 2. etapy. Ceny rodinných domů včetně DPH a pozemků jsou od 3, 4 mil kč u domů 3+kk, respektive od 3,6 mil kč u domů 4+kk. O úspěšnosti projektu vypovídá i to, že I. etapa je již z 75% prodána.