Víte, že ANTHONY Production nabízí akce

ANTHONY Production patří mezi organizátory kongresových a konferenčních služeb v České republice působících na bázi PCO (Professional Congress Organizer). Od svého založení jsme získali rozsáhlé zkušenosti v přípravě a organizaci malých i velkých národních i mezinárodních akcí.

ANTHONY Production patří mezi organizátory kongresových a konferenčních služeb v České republice působících na bázi PCO (Professional Congress Organizer). Od svého založení jsme získali rozsáhlé zkušenosti v přípravě a organizaci malých i velkých národních i mezinárodních akcí.                                                                                                   

ANTHONY Production byla založena jako agenturní firma nabízející kompletní servis služeb se zaručenou kvalitou s cílem uspokojení požadavků i těch nejnáročnějších  klientů. Zajišťujeme organizaci akcí kongresového typu, konferencí, seminářů a  školení, prezentace firem, tiskové konference, doprovodné  výstavy, společenské akce včetně gastronomického a technického servisu, doprovodných programů, ubytování, dopravy a dalších souvisejících služeb.

ANTHONY Production nabízí zajištění akce ”na klíč”, od vytipování vhodného místa realizace, jeho obhlídky, až po smluvní a technicko organizační zabezpečení. Pracujeme se svou vlastní databází pražských i mimopražských zařízení (kongresová centra, hotely, historické objekty a další). Na všechny akce zpracováváme individuální cenové nabídky.

ANTHONY Production úzce spolupracuje s Kongresovým a vzdělávacím centrem Floret, které se nachází v blízkosti hlavního města Prahy, u dálnice D1, v obci Průhonice. Jde o areál bývalých hospodářských budov a stájí Průhonického parku, při jehož rekonstrukci zůstal zachován styl čistého selského baroka včetně původních klenutých stropů, doplněný moderními architektonickými prvky. Prostory na sebe navazují, mají přímé vstupy z vlastního nádvoří, kde je možnost parkování a ubytování v hotelu s max. kapacitou 114 lůžek. Kongresové centrum je vhodné pro pořádání sympozií, kongresů, konferencí, firemních prezentací, školení a společenských oslav. V jeho sousedství se nachází Výzkumný ústav Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví s nádhernou Dendrologickou zahradou se sbírkami rostlin z celého světa, zámek s kaplí a k němu přilehlý park s okrasnými dřevinami, který láká k procházkám především v jarních měsících, kdy rozkvétají azalky a rododendrony.
 
Na spolupráci s Vámi se těší zkušený profesionální tým pracovníků ANTHONY Production, který je  připraven splnit veškeré potřeby a požadavky svých klientů.

ANTHONY Production s.r.o.
Václavské náměstí 21
113 60 Praha 1
tel./fax: 224 109 370
e-mail: anthony @anthony.cz
http://www.anthony.cz