Právě se nacházíte:

Vydavatelství map a atlasů

Kartografie PRAHA, a. s. byla založena 4. 5. 1992. Je přímou nástupkyní tvůrců kartografických produktů s tradicí trvající již více než půl století [1954] v oboru své hlavní činnosti, kterou je redakční zpracování a tvorba kartografických děl a jejich rozšiřování v rámci činnosti nakladatelsko - vydavatelské. Kartografie PRAHA a.s. je ryze českou společností a v oboru své podnikatelské činnosti zaujímá významné a v některých oblastech i dominantní postavení na trhu.

Kartografie PRAHA a. s. byla založena 4. 5. 1992. Je přímou nástupkyní tvůrců kartografických produktů s tradicí trvající již více než půl století [1954] v oboru své hlavní činnosti, kterou je redakční zpracování a tvorba kartografických děl a jejich rozšiřování v rámci činnosti nakladatelsko - vydavatelské.

Kartografie PRAHA a.s. je ryze českou společností a v oboru své podnikatelské činnosti zaujímá významné a v některých oblastech i dominantní postavení na trhu. Zaměřuje se zejména na tvorbu map a atlasů pro školy, automap a autoatlasů, velkých zeměpisných atlasů pro veřejnost, geografických lexikonů a encyklopedií, plánů a atlasů Prahy a dalších českých měst. V nabídce vydavatelství však nechybějí ani veřejností velmi vyhledávané ucelené série turistických a cykloturistických map, mapy vodácké či například rybářský atlas.

Významnou součástí vydavatelského portfolia společnosti je vytváření kartografických produktů na míru konkrétním zákazníkům. Kartografie PRAHA a.s. má dostatek zkušeností se zpracováváním kartografických děl pro státní správu, místní samosprávy i jednotlivá regionální sdružení. Spolupracuje rovněž s nejvýznamnějšími společnostmi působícími v České republice.

Díky dlouholetým zkušenostem kolektivu vysoce kvalifikovaných pracovníků si Kartografie PRAHA a.s. udržuje vysokou obsahovou, technickou a grafickou úroveň svých produktů.

http://www.kartografie.cz