Právě se nacházíte:

Zajímá Vás zámecký nábytek?

Z lásky k ušlechtilé kráse jsme v náručí Malé Strany, na úpatí Pražského hradu, vytvořili obchod Alchymist Shop s mimořádným nábytkem. Přichystali jsme pro Vás nejvzácnější zámecký nábytek, Benátské lustry, pohádkové gobelíny, soupravy inspirované Ludvíkem 15., hedvábné perské koberce, sbírkové kuriozity, vzácné tisky a mnoho dalšího. Prvotřídní kvalita a jedinečnost jsou pro nás na prvním místě.

Z lásky k ušlechtilé kráse jsme v náručí Malé Strany, na úpatí Pražského hradu, vytvořili obchod Alchymist Shop s mimořádným nábytkem.

Přichystali jsme pro Vás nejvzácnější zámecký nábytek, Benátské lustry, pohádkové gobelíny, soupravy inspirované Ludvíkem 15., hedvábné perské koberce, sbírkové kuriozity, vzácné tisky a mnoho dalšího. Prvotřídní kvalita a jedinečnost jsou pro nás na prvním místě.

Pokud chcete uvést svoje sny do reality či potřebujete pomocnou ruku při zařizování a utřídění Vašich představ, obraťte se prosím na náš zkušený team v obchodě.

V případě rozsáhlejšího plánu Vám můžeme doporučit našeho architekta. Bude nám potěšením Vás doprovázet v realizaci Vašich tužeb.

http://www.alchymistshop.com