Zvyšte si návštěvnost Vašeho webu

Portál Cenik.cz je profesionální platforma pro prodej a nákup domén. Mezi naše nejoblíbenější služby patří ohodnocení domén a aktivní prodej a nákup domén. V čem je Cenik.cz výjimečný? V jednoduchosti samotného procesu nákupu či prodeje domén. Celý proces pro Vás zajistíme a bezpečně převedeme Vaší doménu i finanční prostředky. Nabízíme konzultace a díky našim partnerům také poradenství v oblasti ochranných známek a doménových sporů.

Portál Cenik.cz je profesionální platforma pro prodej a nákup domén. Mezi naše nejoblíbenější služby patří ohodnocení domén a aktivní prodej a nákup domén.

V čem je Cenik.cz výjimečný? V jednoduchosti samotného procesu nákupu či prodeje domén. Celý proces pro Vás zajistíme a bezpečně převedeme Vaší doménu i finanční prostředky.

Nabízíme konzultace a díky našim partnerům také poradenství v oblasti ochranných známek a doménových sporů. 

Doménové jméno ovlivní váš úspěch
Doménové jméno (zkráceně doména), které si pro svou prezentaci na internetu zvolíte, je z hlediska marketingu klíčové. Bude vás provázet roky či desetiletí a zásadním způsobem ovlivní návštěvnost Vašich stránek a tím vývoj a úspěšnost celého Vašeho podnikání. Jde o trvalou investici, doménové jméno na síti zůstává a s expanzí internetu jeho význam stále stoupá a jeho hodnota roste. Jméno domény by mělo být maximálně srozumitelné, nezaměnitelné a snadno zapamatovatelné. Také by mělo být lehce spojitelné, s vašim projektem, výrobky či službami. Pro využití v prostředí českého internetu je nezbytné doménové jméno s koncovkou.cz.

Je-li vhodné doménové jméno již obsazené, vyplatí se Vám jeho odkoupení. Snaha o hledání podobného volného doménového jména (alternativní koncovky, pomlčkové verze) totiž vede k nebezpečí záměny, které bude podporovat Vaši konkurenci, vlastnící vhodnější jméno. Každé doménové jméno je unikátní a správný výběr vytváří image a posiluje značku.

Stejně jako kamenný obchod na rušné hlavní třídě v centru města, kvalitní doménové jméno přiláká mnohem více potencionálních zákazníků a zlepší pozici ve vyhledavačích. Investice do doménového jména je navíc jednorázová. Chtěli byste také vlastnit prestižní obchod v centru? V neustále dynamicky rostoucí a den ode dne důležitější internetové síti máte nyní jedinečnou šanci!

Shrnutí důvodů pro vlastnictví kvalitní domény:
- zvyšuje návštěvnost internetové prezentace
- efektivně vytváří image a posiluje značku
- zlepšuje pozice ve vyhledávačích
- poskytuje konkurenční výhodu
- význam i hodnota stále roste
- poskytuje prestižní adresu na internetu
- jednorázová investice, bez dalších poplatků

Při nákupu domény vezměte v potaz kvalitu a strategickou hodnotu doménového jména, které Vás bude kvalitně prezentovat i několik desetiletí a podstatnou měrou rozhodne o Vašem úspěchu v podnikání.

Důležité odkazy:
www.cenik.cz - Poradenství, nákup, prodej a ohodnocení domén.
www.cadd.cz - Česká asociace držitelů domén
www.domenovajmena.cz  - O síle doménových jmen a o doménových investicích.